Aktywne Wpisy
dexter-morgan +66
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Tak..., na pytanie :Ale co robią? - MŻ odpowiada: Ty wiesz, zabierz mnie... To odbywało się przy asyście nieznanej widowni, min siostry. Po co nagrywanie w ciemności, po co zasłanianie ekranu i słowa-"Spójrz się na mnie", by pokazać coś, co wstrząsnęło MŻ. Przypominam to, by trzymać się tego, co powinno być dowodem, inne kwestie są tu naszym własnym dociekaniem i podlegają krytyce jak zawsze w śledztwie. https://www.google.pl/amp/www.se.pl/amp/wiadomosci/polska/tylko-u-nas-wyjatkowy-rodzinny-album-magdaleny-zuk-niepublikowane-dotad-zdjecia_1013727.html. Ciekawe czy google jutro też zmieni datę i zaktualizuje ten artykuł na jutrzejszą, np.... a czemu nie... jeśli portal wstawi, że się pomylił..?
#magdazuk
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co do kobiety z Liszek - jej sytuacja była inna, bo w gre nie wchodził pracownik polskiego biura podróży, i sprawa nie rozgrywała się na terenie (w hotelu) należącym do belgiskiego konsula. Nie było europejskiego punktu zaczepienia. Z tego co pamiętam to zrobił
Ale prokuratura mówi o dokumentacji terapii psychologicznej, a pełnomocnik o tym, że dokumentacji (z Egiptu) może w ogóle nie być... Brzmi to jak "zajawka" do umorzenia...
w nagraniu była mowa kilkukrotnie o dzwonieniu do "ambasady" ale nigdzie nie padło do jakiej. @stopmanipulacji1111 ciekawe czy hotele po których ją wożóno należą do tych samych ludzi?
Zejdź na ziemię. Mieliby się nie kontaktować z PL przedstawicielstwem, tylko belgijskim (do tego jedynie honorowym, więc nie zawsze dostepnym)? O tym drugim, że piastuje je właściciel hotelu, najprawdopodobniej nie wiedzieli. A nawet jeśli - to taka komunikacja jest do odtworzenia.
Do tego mamy zakrzywienie czasoprzestrzeni. Wg mnie rozmowa przed hotelem nie miała miejsca po próbie wsadzenia jej