Wpis z mikrobloga

Rozmowa Rafonixa z Rekinem pokazuje, że Walikonix śledzi na bieżąco wykop, zna slang, bawią go rzeczy wymyślane tutaj i jestem przekonany, że żałuje tego co się stało, tego że postawił na złego konia.

Cóż - z wykopem się nie zadziera ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#danielmagical
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cóż - z wykopem się nie zadziera ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Pooodi: Raczej Rafonix był original zadymiarzem xD To co on o---------ł u matki jak streamował tibie to gruby do dziś nie przebił xD Potem zaczął ścierwo content z telefonami i się skończyło xD Jakby wykop go wtedy odkrył to by inaczej wyglądało.

Niech mi ktoś powie że gruby chociaż dorównał poziomem do tego xDDD
https://www.youtube.com/watch?v=xtHvZn0d5Qc
  • Odpowiedz
  • 0
@KochanekAdmina specjalnie obejrzałem całe i nie rozumiem. czy ty w ogóle oglądasz magicala czasem? przecież te najlepsze oddshoty rafonixa są mało śmieszne i nic się tam nie dzieje. gruby takie dymy to zjadł i wysrał bez problemu. no ale są gusta, guściki i fanboye.
  • Odpowiedz
@Lurid: Dobre tibijskie dymy i niezapomniane texty. W tym samym czasie jedyne co robił gruby to prosił matkę aby prosiła astera o unbana. To były dymy. Kiedy u rafonix rozwalali głową klawiaturę żeby potem krwią rysować swastyki na podłodze u grubego była posucha. 1000x większe dymy u rafonixa były niż teraz u grubego.

no ale zapomniałem xD Dla was dymy to skakanie z okna na parterze xDDDDD
  • Odpowiedz