Aktywne Wpisy
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +304
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Demon podający się za Marię spowodował w Maderze śmierć 12 osób.
12 osób nie żyje, a 52 zostały ranne na skutek upadku drzewa w czasie słynnej procesji Festa da Senhora na portugalskiej wyspie Madera.
Święto Festa de Nossa Senhora do Monte trwa dwa dni, od 14 sierpnia, i jest uważane za największe święto religijne na Maderze. Każdego roku biorą w nim udział m.in. przedstawiciele regionalnego rządu i tysiące wiernych.
Jak widzimy jest to także dowód na powiązania świata polityki z Watykanem.
Festa de Nossa Senhora do Monte (Święto Naszej Pani z Monte/z Gór).
Zjeżdżają się ludzie z całej wyspy na Msze Świętą z Biskupem, a następnie na procesję z figurą Nossa Senhora do Monte (Naszej Pani z Monte).
Jest pani z gór, jest pani z nad morza i w ogole to jest tysiące matek boskich, Pani na wzór Pana, ale biblia mówi:
„5 Ja jestem Pan, i nie ma innego.
Poza Mną nie ma Boga”. Izajasza.
Kościół Rzymski wywyższa Marię co widać na zdjęciu wyżej. Jest ona wyżej od samego BOGA. Jest to bluźnierstwo i znieważenie Boga.
Gdyby rzekoma Maria, bo ta prawdziwa śpi, miała moc boską, to uchroniłaby tych dwanaście osób, które zginęło podczas procesji na jej cześć....
Wniebowstąpienie rzekomej Marii jest oszustwem i dlatego Bóg dopuścił do tej tragedii.
Kościoły pod patronem możesz znaleźć w Google. Jest coś takiego jak spis alfabetyczny różnica jest kolosalna.
Tak wygląda to w naszej kulturze, że stawiamy pomniki i oddajemy cześć Maryi która jej sie należy. Nie oddajemy jej boskiej czci, bo to tylko Bogu sie
Powtórzę:
@tylko_prawda: Rozumiem, ze masz jakieś niepodważalne źródła informujące o śmierci Maryi?
Ale zaras sie doczepisz, że o nie oddają czci, ale stawiają pomniki i malują obrazy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mateusz 22
34 Gdy faryzeusze dowiedzieli się, że zamknął usta saduceuszom, zebrali się razem, 35 a jeden z nich, uczony w Prawie, zapytał Go,
Jan. 3:13
13. A nikt nie wstąpił do nieba, tylko Ten, który zstąpił z nieba, Syn
@tylko_prawda: Wszystko sie zgadza. Maryja została wniebowzięta, a nie wstąpiła. Widzisz różnice? KK to podkreśla zawsze.
A dalsze fragmenty to już tłumaczyłem. Patrzysz na czas jak człowiek. Dla ciebie to sie nie wydarzyło, więc to sie to nie wydarzyło. Ale Bóg jest poza czasem.
**39 Drugie podobne jest do niego: Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego*.**
W szczególności na Jasnej Górze widać w jaki skromny sposób jest otwieranie obrazu matki boskiej i tak jak mówisz czczeniem to na pewno nie jest. :) Chyba w bardziej spektakularny sposób nie da się tego zrobić. Pytanie moje brzmi dlaczego w takim razie ludzie padają przed nim
Skoro Bóg jest ponad czasem to w jako sposób przekazał wam wiadomość że wniebowzial maryje?
:)
Już ci pisałem. Obrazom sie czci w KK nie oddaje. A osobą przedstawionym na nich.
Do reszty to nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tylko_prawda: Czy ty poddajesz w wątpliwość to, że Bóg jest poza czasem czy mi sie zdaje?
No nie ma, ale ty mylisz słówka nie ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) wniebowzięcie, a wniebowstąpienie to dwie
Czyli na to wygląda, że robicie to co w drugim przykazaniu jest napisane. W takim razie lamiecie Prawo Boga. :) Po co upadacie na kolana przed obrazami/figurkami?
Bzdury nazywasz Biblią a to ciekawe bo cały czas przytaczam Słowo Boże.