Aktywne Wpisy
Zaczytanaa +373
smutny_login +129
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Czy na kolarzówce można zjeść kręgosłup?
Chodzi oczywiście o podstawę w trakcie jazdy
Komentarz usunięty przez autora
https://www.ceneo.pl/47183793#tab=reviews
@Dzonzi: tradycyjnie: triban 520 a z polskiego podwórka Romet Huragan 2
dolicz jeszcze na start kask, spodenki i koszulkę( opcjonalnie koszulka) a po jakimś czasie reszta bajerów jak buty z zatrzaskami czy licznik o ile będą niezbędne do jazdy
Decathlon jest pro kliencki więc moim zdaniem wygrywa, sam bym kupił gdyby nie limit wagowy i koła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@piteerowsky: co mi z racji jak przez pierwsze pół roku nie było jazdy bez bólu pleców, nawet godzinnej ;p