Aktywne Wpisy
OVHcloud +131
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +21
Na mieście przypadkowo spotkałem dziewczynę z mojego liceum. Nie muszę chyba dodawać że od zawszę bardzo mi się podobała. Jest introwertyczką, przysłowiową "szarą myszką" więc zdziwiło mnie to że sama do mnie podbiła i zagadała, a rozmawiało nam się naprawdę fajnie. Do chwili.....
Po jakiś 20min wywiązał się następujący dialog:
ona: Widziałam że dostałeś się na medycynę, wow gratulację.!
ja: Dzięki, a skąd to wierz, kto ci powiedział???? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ona: A na fb zobaczyłam.
(jako że nie mamy się w znajomych.... Stalkuje?? W każdym razie to że o mnie pamięta potraktowałem to za dobrą kartę)
I TERAZ KUHWA NAJLEPSZE!!!
ja: A ci jak matura poszła? Dostałeś się tam gdzie chciałaś? (też chciała iść na medycynę)
ona: yyyy.. Nie, nie za bardzo.... chyba.... muszę już iść...
Zrobiła się cała czerwona, zobaczyłem zawstydzenie i żal w jej oczach. Zmieszana uciekła w popłochu.....
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #gorzkiezale
Nigdy nie ma sensu interesowac sie dziewczynami z ktorymi nie mozna przyjaznie i bezstresowo pogadac.
Przestan sie obwiniac ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najlepiej zagadaj na FB i pociagnij dalej. Moze nie powiedziales nic zlego, a ona oblala mature i uciekla bo wstyd?
@Arkatch: Super rada bulwo, przepraszać za coś takiego XD
@TamTenPolak: Normalnie się do niej odezwij i zaproponuj spotkanie. I b--ń Boże nie przepraszaj że żyjesz :))
@TamTenPolak: zejdź na ziemię. Przy dzisiejszych standardach ciężko jest się nie dostać na większość kierunków. To, że jej się nie udało i ma z tym problemy emocjonalne nie jest twoją winą. Nie nawaliłeś tylko wdepnąłeś w jakąś minę, ona też jest tego świadoma. Jeżeli podobasz się jej to na pewno będzie chciała utrzymać kontakt przez fb (pod warunkiem, że nie będziesz jej wypominać tej sprawy).
xD
Komentarz usunięty przez autora