Aktywne Wpisy
OVHcloud +131
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +21
Na mieście przypadkowo spotkałem dziewczynę z mojego liceum. Nie muszę chyba dodawać że od zawszę bardzo mi się podobała. Jest introwertyczką, przysłowiową "szarą myszką" więc zdziwiło mnie to że sama do mnie podbiła i zagadała, a rozmawiało nam się naprawdę fajnie. Do chwili.....
Po jakiś 20min wywiązał się następujący dialog:
ona: Widziałam że dostałeś się na medycynę, wow gratulację.!
ja: Dzięki, a skąd to wierz, kto ci powiedział???? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ona: A na fb zobaczyłam.
(jako że nie mamy się w znajomych.... Stalkuje?? W każdym razie to że o mnie pamięta potraktowałem to za dobrą kartę)
I TERAZ KUHWA NAJLEPSZE!!!
ja: A ci jak matura poszła? Dostałeś się tam gdzie chciałaś? (też chciała iść na medycynę)
ona: yyyy.. Nie, nie za bardzo.... chyba.... muszę już iść...
Zrobiła się cała czerwona, zobaczyłem zawstydzenie i żal w jej oczach. Zmieszana uciekła w popłochu.....
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #gorzkiezale
Normalne pytanie, ale widzę ze wam obojgu bluescreen w-----l
spierdox.exe
@TamTenPolak: tacy orły się na medycyne dostają (╥﹏╥)
@TamTenPolak: ja p------ę xD
I ten styl pisania 12-latka...
A przed ew. spotkaniem zwal sobie i będziesz na luzie. Proste.
Komentarz usunięty przez autora