Aktywne Wpisy
xena_x +2
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
Kogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 47.3% (176)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 52.7% (196)
toitakniemaznaczenia +194
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
Dokończ zdanie zaczynające się od:
Jestem tak stary, że pamiętam jak...
Celem zabawy jest też uświadomienie gimbom jak bardzo zmienił się świat, gdy sięgniemy do naszych wspomnień z dzieciństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zaczynam od kilku własnych:
1. Jestem tak stary, że pamiętam jak zmieniało sie w Polsce pasmo fal UKF (FM) i w kościołach informowano, gdzie można swoje radioodbiorniki przestroić tak, by nadal mogły odbierać Radio Maryja :)
wyjasnienie
2. Jestem tak stary, że pamiętam jak numery telefonów były 5-cyfrowe
wyjasnienie
3. Jestem tak stary, że pamiętam jak w autobusach były tylko kasowniki typu "dziurkacz" (pic related)
Zapraszam do zabawy, edukacji i nostalgicznych wspomnień! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Zkropkao_Na: Jestem tak stary, że pamiętam jak Carmeny kosztowały 40.000zł, a na Mocne mówiło się "czarne Marlboro".
@Zkropkao_Na: i jeszcze mozna bylo kupowac na sztuki xD 30gr gorsze, 50gr malborasy!
Jestem tak stary, że pamiętam:
1. jak w podstawówce nie można było mieć zeszytów z motywami religijnymi
2. ksiądz na religii napierniczał dzieci linijką i było to na lighcie akceptowane
3. jak ze szkoły chodziliśmy na przejazdy tour de pologne z komunistycznymi czerwonymi chorągiewkami
4. oranżadę w woreczkach
5. pierwsze kolorowe telewizory
6. raz przyjechał samochód luksusowy (golf) z klimatyzacją!!!! to był
Stary był górnikiem, także pamiętam minę dzieciaków, gdy jadłam pomarańcze ( ͡º ͜ʖ͡º) Pamiętam gdy Wałęsa był prezydentem, ba! Pamiętam te wybory (tata głosuj na tego pana z wąsem, hehehe). Pamiętam też Gliwice z tramwajami! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
@ncpnc: matka #!$%@?ła mnie kablem od prodiża