Aktywne Wpisy

MrFruu +49
Tl;dr @chybaDapi czyli organizator #wykopaka wręczył mi prezent osobiście! :D
Mamy wygranego w kilku konkurencjach w tegorocznej wykopace:
1. Największy prezent – dwa konkretne ładnie opakowane kartony, które nie mieściły się w paczkomacie,
2. Najhojniejszy Mikołaj całej edycji,
3. Najodważniejszy Mikołaj – przyjął zaproszenie do mojego domu na
Mamy wygranego w kilku konkurencjach w tegorocznej wykopace:
1. Największy prezent – dwa konkretne ładnie opakowane kartony, które nie mieściły się w paczkomacie,
2. Najhojniejszy Mikołaj całej edycji,
3. Najodważniejszy Mikołaj – przyjął zaproszenie do mojego domu na
źródło: temp_file2758184718010458050
Pobierz
michalcorobisz +210

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
"Prawie każdy szukający pracy w gastro w naszym kraju słyszy od szefa "dostaje pan X podstawy plus napiwki". Nie pracowałeś, to nie wiesz."
A każdy może powiedzieć ze w dupie ma takie warunki... Co to tylko jedna praca? Wszędzie szukają. Jak mi kurier przywozi paczkę to też mam mu dac napiwek, bo się nanosil? Jak jade taryfa to tez mam zostawic za dobre auto i rozmowę? I tak mam
Napiwek to oczywiście nie obowiązek, ale dobre wychowanie powinno sugerować nagrodzenie właściwej implementacji. Jeśli nie chcesz zostawiać napiwku, możesz zainstalować sobie kompilator i sam z---------ć między klasami i z uśmiechem sobie napisać program. A jeśli chcesz pokazać jaki jesteś gość i idziesz do freelancera, który wokół ciebie skacze, a Ty jedynie z uśmiechem patrzysz jak lata z kolejnymi wersjami aplikacji czy łatkami, to miej też w sobie ten gest,