Aktywne Wpisy
dexter-morgan +66
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Dawno mnie tu nie było, a przychodzę do was z miłą wiadomością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętacie wpis https://www.wykop.pl/wpis/22254545/hej-jakis-czas-temu-padla-propozycja-wpadu-gangowe/, otóż pragnę was zaprosić w imieniu swoim i kolegów z Łodzi @sprzedam_nerke i @novigrad na jednodniową wycieczkę do miasta Łodzi
Plan jest taki by 19 sierpnia z samego rana ruszyć koleją do Łodzi i od rana wyruszyć w miasto. Powrót oczywiście bliżej wieczora (19 sierpnia) również koleją. W samym mieście spędzimy zapewne około 5-6 h.
Zwiedzimy najpopularniejsze miejsca kulturalne i rozrywkowe typu: Manufaktura, muzeum Sztuki, muzeum miasta Łodzi, porównamy nasze warszawskie kamienice ostańce z tymi łódzkimi, poszukamy dawnych fabryk i jaka dokonuje się ich obecna przemiana. Zajrzymy do Centrum Nauki w dawnej elektrowni. Zerkniemy na nowo-powstały dworzec fabryczny, który uważany jest przez wielu miłośników kolei za najlepszy dworzec który powstał na terenie naszego kraju po 90 roku. Spojrzymy na budowę Nowego Centrum Łodzi i terenów które w przyszłości (miejmy nadzieję) będą miejscem organizacji Wystawy Światowej EXPO 2022.
Po mieście oprowadzą nas koledzy, związani i znający miasto jak własną kieszeń czyli @sprzedam_nerke i @novigrad
Kolegę @novigrad mozecie kojarzyć z wpisu który nie tak dawno pojawił się w gorących: https://www.wykop.pl/wpis/25784287/mireczki-i-mirabelki-funduje-takie-cos-czego-chyba/
Pod koniec dnia oczywiście zrelaksujemy się w okolicach Piotrkowskiej w jednym z woonerfów (podwórzy), a jeśli będziemy mieli jeszcze siły to skoczymy na widowisko muzyczne "Pink Floyd - The Wall"
http://planetariumec1.pl/aktualności/„-wall”-grupy-pink-floyd-w-planetarium-ec1
Bilet pkp w jedną stronę wnosi około 25 zł (normalny).
Jak się zapatrujecie na taki wypad, moi mili?
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@pusheeny: @polik95: @wiecejnizjednozwierze: @gorzka: @mavf:
@Truski @Czarcz @Przedwczesny_pogrzeb @sortris @kk475
Komentarz usunięty przez autora
@mavf: @jenerau: cieszę się, że spodobała się idea :)
@wiecejnizjednozwierze: :/ szkoda, gdzie wyjechałaś?
Komentarz usunięty przez autora
@Skyworld: nie byłeś, nie oceniaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paprykarzszczecinski1: to zapisuje :D
@Raffael: jak najbardziej! Jeśli ktoś jest z Łodzi, a nie zna miasta wcale lub zna i a ma wolną sobotę, zapraszamy :)