Aktywne Wpisy
kot_kustosz +118
Z takich #!$%@? rzeczy to zrobiłam sobie sama tatuaż na stopie XD
Foto efektu końcowego w kom
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #heheszki #chwalesie #pokazmorde
Foto efektu końcowego w kom
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #heheszki #chwalesie #pokazmorde
Gours +454
Zgodnie z przewidywaniami - Stanowski zaczyna już deprecjonować Hołownię czy Trzaskowskiego. To jest właśnie ta soft propaganda pisowska. Wszystko tak jak przewidywano.
Btw: wiadomo, na trudne czasy trzeba brać wojskowego, który chwyci naród za mordy xD
#kanalzero
Btw: wiadomo, na trudne czasy trzeba brać wojskowego, który chwyci naród za mordy xD
#kanalzero
Jako że jestem po rozwodzie ( dwójka dzieci) moja eks właśnie oznajmiła mi że za tydzień chce ze swoim lovelasem i TYLKO jednym dzieckiem zrobić tygodniowe wakacje.A najmłodsze dziecko (chodzi do przedszkola) ma zostać częściowo u mnie i i jej matki...NO K#RWA,ściemnia że na dwójkę dzieci nie ma kasy ,prawda jest pewnie taka że nie chce z małym jechać bo by nie miała spokoju na plaży.
Mam małemu nic mówić że siostra jest na wakacjach ..
I powiedzcie co teraz robic?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
@Arachnofob:
Ona na to że syn jest za mały nie zorientuje się że starsza siostra jest na wakacjach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@spokojnie_to_ja
Bzdura. Mój trzyletni siostrzeniec WSZYSTKO ogarnia. Dobro dzieci jest ważniejsze, nie zgadzaj się, żeby je rozłączać, kiedy są wciąż małe.
@spokojnie_to_ja: Mistrzu, zenic sie, czy nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wszyscy po slubie, jakos nie do konca chca udzielic tej odpowiedzi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@mysliszonichazmasz: ja znam kilku, co chwala stan malzenski i polecaja innym ;)
Do tego drugiego dzieciaka też w dziwnej sytuacji stawia, czego to