Aktywne Wpisy

mial85 +16

krucjan +120
Zgodnie z obietnicą wrzucam film z konsumpcji. Jeśli ktoś się spodziewa fajerwerków to od razu mówię, że się zawiedzie, to jest po prostu 13 minut jedzenia pizzy w ciszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°

#bitcoin #kryptowaluty
Od początku walczyłem z teorią Wiliego z bardzo prozaicznego powodu.
Czy na każdym alcie jest Willy bot? No #!$%@? nie a mają dokładnie takie same bańki i mało tego te bańki są zawsze prawie identyczne różnią się od
Na BTC pewnie też jest niewidzialna ręka, która czasem podciągnie kurs :)
Ale to nie jest willy - te boty operują kapitałem, który istnieje, a nie stworzonym z powietrza :D
Wątpię, żeby przy tylu giełdach takie numery przeszły.
A to że Ci nic nie gwarantują to standard w walutach, bez tego by się do nich urzędy w USA #!$%@?ły
@WeselnyGiermek00 wolny rynek a nie manipulowane przez rządy gówno. Tak działa wolny rynek coś czego przed bitcoinem nie znał świat.
Teraz nagle finex manipuluje a jeszcze kilka miesięcy temu wszyscy usuwali go z indeksów bo niby wypłaty fiata zablokowane.
Dlaczego cała kasa tam się zgromadziła to dla mnie jasne. Spekulanci uciekli z chińskich giełd wypłoszeni przez rząd chiński a bfx zdobył zajebiste zaufanie bo oddał kasę po haku poza tym społeczność
@pawlo74: Mi o to biega bo jak FED kupuje z powietrza dług USA , czy pompuje giełdę USA to ok, a jak jakis wieloryb w krypto wola #!$%@? to be i tak nie można. życie uczy że jak leci do góry to wielorybek sell walla straci HAHA nie takie murki widziałem znikające. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodziło mi o powiązania z bitfinex.
Komentarz usunięty przez autora