Aktywne Wpisy

Pan_Whiskers +80

dizel81 +10
Kioskarz się spruł na wykopków na KamboShotach:)
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: mZ
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: mZ
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wyniki głosowania oraz garść statystyk. Dziękuję raz jeszcze za zaangażowanie w akcję wszystkich głosujących, wykopujących i dających nowe propozycję oraz serdeczne podziękowania dla @a__s za pomoc z zasięgiem akcji. Ponawiam, że nie było do końca ustalone ile lennyfejsów będzie mogło znaleźć się w nowym interfejsie i czy jest to pewne na 100%. Mam nadzieję, że udało mi się ładnie jakoś akcję posklejać, aby miało to ręce i nogi, starałem się. Wiem, że można było lepiej, ale no... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A teraz konkrety bez smutów! Uwaga, podaję kolejno TOP 5:
1. (967 głosów): ¯_(ツ)/¯ (nie wiem czemu, ale przy przeklejaniu ginie jeden "\")
2. (609 głosów): ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
3. (366 głosów): (╯°□°)╯︵ ┻━┻
4. (280 głosów): ( ಠಠ)
5. (217 głosów): ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Znalezisko wykopało 1592 mirków/mirabelek (49 zakopało ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wam też dziękuję). Pojawiło się wówczas 368 komentarzy, gdzie znaczna część była propozycjami lennytwarzy. W finalnym głosowaniu na TOP 5 oddano aż 3009 głosów.
Pozostawiam wszystko w rękach @Moderacja i już więcej nie spamuję ʕ•ᴥ•ʔ Myślę, że całe zaangażowanie ładnie przedstawione w liczbach powyżej oddaje dobrze chęć posiadania nowych lennych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #mirko #glupiewykopowezabawy #moderacjacontent #lennyface