Wpis z mikrobloga

@iKrzysiek: Mówimy nadal o kebsie czy o kursie Uberem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Uber pobiera 25% od zamówienia, resztą dzielę się pół na pół z pracodawcą. Z kebsa miałbym 50zł - kebsior - pare złotych na myjnię na odpisowanie auta bo mój pracodawca to spoko ziom a ja jestem złotym pracownikiem
  • Odpowiedz
@Sniper10200: nigdy typowo na postoje, czasem jak stoi jakaś randomowa taksa gdzieś to czekają koło niej i jak podjade wsiadają i cieszą sie jak p------i " hehe patrz pan jak w----------y wąsacza hehe"
  • Odpowiedz
@Whiteman991: Nie obawiam sie bo jeżdże tylko w nocy a wtedy ITD zazwyczaj nie zajmuje sie takimi gówni albo nie pracuje. Ponadto nikt kto prawidłowo noe przyjął mandatu nie został w Polsce ukarany, Uber wybronił. Na akcje ze złotówami są też sposoby, wystarczy że kończe przejazd po tym jak klient zatrzaśnie za sobą drzwi, jeśli mam podejrzenia albo mówią "noooo panie mamy cię k---o złodzieju" to nawet po całym przejeździe
  • Odpowiedz
@latoureiffel: Średnia ocena pasażerów to jakieś 4,7-4,8. Najgorsza jaką widziałem to było chyba 4,2. Przyjmuję wszystkie zlecenia, nie zwracam uwagi na oceny. Jest chyba jednak też "kara" dla klienta, a mianowicie jeśli zejdzie poniżej bodajże 4,3 to może zamawiać jedynie usługę UberSELECT.
  • Odpowiedz
@pawlowskik7: mam ponad 250 przejazdów (głównie po Poznaniu), ale mnie może mniej lubią :D
Jakiś kierowca powiedział mi mniej więcej 3 kwartały temu, że Uber planuje jakoś wynagrodzić stałych klientów. Niewiele myśląc napisałem do nich z pytaniem co ciekawego przewidują, a oni na to, że w Warszawie kilka osób jak dobrze trafiło mogło przejechać się jakimś fajniejszym samochodem w ramach akcji (nie pamiętam już co to było) i mam być
  • Odpowiedz
@Whiteman991: Bywają i takie cwaniaki ( ͡° ͜ʖ ͡°) czasem ktoś sobie po prostu anuluje z poziomu wlasnej aplikacji i ja tego nie zauważam bo patrzę na drogę podczas jazdy. Wtedy takiego klienta zgłaszamy i dostajemy kase od Ubera za przejazd a jak Uber sie rozlicza z klientem nie mój problem. Nie ma nic na tym świecie za darmo, niestety. No chyba, że chcesz opisać konkretną
  • Odpowiedz