Wpis z mikrobloga

@Dangerziom: Najlepszy jakiego jadłem to Izmir koło Starego Browaru, sos słodko kwaśny tam to majstersztyk. Jeśli chodzi o pizze to Ninja Pizza na Piątkowie, jak zamawiasz na miejscu to masz chyba 40cm za dyszkę.
  • Odpowiedz
@PeknietyJez: Jeśli chodzi o panie lekkich obyczajów to nie wiem nawet gdzie jest burdello bum bum bo klienci raczej sie nie chwalą że jadą do tego miejsca. Jeżeli masz na myśli po prostu najładniejsze kobiety to większość jedzie zazwyczaj do SQ. Natomiast jak myślisz o ładnych i jakichś typu fajna żonka to raczej małe lokale na północ od rynku.
  • Odpowiedz
@lewak_zbierajacy_minusy: Przed wakacjami zarabiało się około 130-150 na czysto za nockę w tygodniu i około 200 za dni weekendowe. Teraz dużo osób wyjechało z miasta i pojawiło się wielu nowych kierowców więc i zarobki spadły. Jestem studentem, to moje jedyne źródło utrzymania. Zarobki około 2000 na miesiąc jeśli się nie przepracowuję, mam bardzo elastyczny grafik. Nie spotkały mnie osobiście nieprzyjemności aczkolwiek słyszałem że zajeżdżanie przez taksiarzy, zastawianie auta, plucie przez
  • Odpowiedz
@kwejk: Jeśli dzieci mają powyżej 7 lat to mam fotelik, rzadko się zdarza ktoś z dziećmi. Raz tylko wiozłem parę z niemowlęciem i mama trzymała je na rękach. Wiem że to raczej prokuratorboners ale był srodek nocy a oni byli prawie w lesie. Ogólnie nie przepadam za jazdą z młodymi pasażerami bo wtedy odpowiedzialność wskakuje na wyższy level i muszę przyznać, że bezpieczeństwo mojej jazdy przekracza wszelkie granice (ʘ
  • Odpowiedz
@Millionth_Visitor: Wrzuć ogólnie na Mirko instrukcje do wprowadzenia tego kodu, zauważyłem że mało kto używa tych promocyjnych pierwszych przejazdów bo nikt nie wie o tym, że istnieją. A szkoda, bo oni mieliby za darmo, a my byśmy i tak zarobili na przejeździe.
  • Odpowiedz