@kolekcjoner_przeterminowanych_memow: jest bardzo dobry, ale jak dla mnie daleko mu do Futuramy. W sumie ma liście najlepszych seriali według mnie jest na 3 miejscu
@DzembaDzemba: w drugim sezonie mocno się rozkręca. Ja seriale nie oceniam tylko ze względu czy śmiałem się na pojedynczych odcinkach, ale także jako spójną całość, czy autorzy nie zapomnieli o założeniach za początku itd.
@MonitoringMediow: Jak dla mnie Rick and Morty spokojnie przebija Futuramę która zawsze wydawała mi się nieco infantylna i dziecinna (poza kilkoma rewelacyjnymi odcinkami duża część mogłaby lecieć na cartoon network)
Obejrzałem przedwczoraj pierwszy odcinek Bojacka, podobało mi się ale jakiegoś wielkiego wow nie było, mocno się rozkręca?
@DzembaDzemba: To widziałeś już wszystko co najlepsze. Strasznie na siłe niestety, dosłownie jakby ktoś zamówił serial i mu go produkują od linijki :/ Rick and Morty za to klasa sam w sobie, znacznie bardziej dojrzały i kwaśny niż Futurama :)
Opis produktu jest świetny
#rickandmorty
źródło: comment_ZLMPz4r0IIQFZAlRtTsq335ErWaAuyjq.jpg
PobierzList też całkiem niezły dali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DzembaDzemba: To widziałeś już wszystko co najlepsze. Strasznie na siłe niestety, dosłownie jakby ktoś zamówił serial i mu go produkują od linijki :/ Rick and Morty za to klasa sam w sobie, znacznie bardziej dojrzały i kwaśny niż Futurama :)