Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
dominowiak +9

Mirki. Moze mi ktos pomoc w konfiguracji #squid bo nie moge sobie poradzic.
Chodzi o prosty config, ktory pozwoli mi na uzywanie 6 proxy na przemian. Innymi slowy przetuneluje mi naprzemiennie proxy na jeden adres IP. Ktos cos?
Probowalem rozne configi nie dzialaja :( https://pl.terminal28.com/instalacja-i-konfiguracja-squid3-tor-privoxy-anonimowosc-w-sieci
1. Rozumiem że chodzi pisząc proxy masz na myśli reverse proxy, czy tak?
2. Co to są adresy proxy? Czy to są cache peer?
Czy chodzi Ci o taką konfigurację w której żądanie które trafi do squid, zostanie skierowane do jednego z 6-u cache peer?
@maniac777: Tak. Zadanie URL albo rozsianie pojedynczych pakietow, ale tak sie chyba nie da ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Zdefiniowac port na ktorym slucha squid jako accel
2. Zdefiniowac 6 cache peerow z round-robin
3. Zdefiniowac co ma tam trafic (dyrektywy cachepeerdomain lub acl plus cachepeeracess.
@maniac777: Wszystko?
Squid bedzie wspolpracowal z firewallem?
Takie cos jest okej jako ptk2?
Jak daje na 0 to sa problemy z .pid em. Wiec edytowalem pid i wpisalem 3118. Dlatego w ogole ruszyl. Ale jak go wlaczam to net pada i nic nie idzie wczytac