Wpis z mikrobloga

@marrw: ja szanowałem go nawet wziąłem kiedyś autograf ale koleś przeszedł samego siebie. Już od dawna otwarcie wspiera alty, więc już chyba czas na niego? Nikt nikogo nie trzyma na siłę.
@pawlo74: a przy jakiej okazji wziąłeś od niego ten autograf (z ciekawości)?
Mnie w tym gościu najbardziej razi tania propaganda jaką uprawia, sianie dezinformacji i fermentu, propagowanie przeróżnych chorych teorii spiskowych, etc..
@pawlo74: Jak widziałem jego wywiad to widziałem że gość gra jak w Ace venturze Jim carey... ten kolo chce tylko zarobić on udaje frajera aby każdy myślał że go #!$%@? ale tak nie jest. UASF #!$%@?ł jego plany pompowania jego alcików ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzisz teraz jak stworzą Cash sobie to kazdy będzie mógł powiedziec jak tak bardzo chcesz wielkie bloki to kup sobie Cash od
a przy jakiej okazji wziąłeś od niego ten autograf (z ciekawości)?

@marrw: 2015 konferencja w Londynie.

Mnie w tym gościu najbardziej razi tania propaganda jaką uprawia, sianie dezinformacji i fermentu, propagowanie przeróżnych chorych teorii spiskowych, etc..

@marrw: nie dziw się, to były polityk partii libertariańskiej http://www.smartvoter.org/2000/03/07/ca/state/vote/ver_r/

@WeselnyGiermek00: https://twitter.com/notsofast/status/891120311139274752
@marrw: też tak myślę ale swoim #!$%@? za bardzo się odkrył : ) a pompka na altach już mienła.
Podczas gdy alty miały pompe i rosły x10-x100 o BTC zrobiło ledwo x2.5 w pół roku wiec na BTC pompy to bym bańki nie szukał. Ale ładnie go musi piec : ) teraz tam, że tanio #!$%@?ł BTC.
@pawlo74: przecież wiadome że ten cash to jakaś porażka jest tylko takie sztuczne promo na to leci i Ci wszyscy psudo alt inwestorzy chcą sie rzucić na free coiny.... ale oni nie chcą tego trzymać tylko #!$%@?ć ASAP : )...
tak samo chcą #!$%@?ć ASAP Ci co kupują od 2500 do 2800 a że bedą wyprzedawać oba coiny to cena powinna ładnie zanurkować taka moja teoria z tych darmowych zrzutów jest
@pawlo74: nom ja na coś takiego właśnie liczę... ja widziałem scenario że niby aliexpress tylko bcc bedzie przyjmować i pompka, ale scenariusz z 2x też możliwy jest ale jest problem.

Oni są już zamali aby wpłynąć, aż tak na BTC i BCC. Roger przez ostatni rok się strasznie skompromitował moim zdaniem aby mieć tak szeroki wpływ. Zauwaz, że jak cena od 1300->1800 leciała to Chiny zablokowały trading u siebie i co