@marrw: ja szanowałem go nawet wziąłem kiedyś autograf ale koleś przeszedł samego siebie. Już od dawna otwarcie wspiera alty, więc już chyba czas na niego? Nikt nikogo nie trzyma na siłę.
@pawlo74: a przy jakiej okazji wziąłeś od niego ten autograf (z ciekawości)? Mnie w tym gościu najbardziej razi tania propaganda jaką uprawia, sianie dezinformacji i fermentu, propagowanie przeróżnych chorych teorii spiskowych, etc..
@pawlo74: Jak widziałem jego wywiad to widziałem że gość gra jak w Ace venturze Jim carey... ten kolo chce tylko zarobić on udaje frajera aby każdy myślał że go o----e ale tak nie jest. UASF r------ł jego plany pompowania jego alcików ( ͡°͜ʖ͡°) Widzisz teraz jak stworzą Cash sobie to kazdy będzie mógł powiedziec jak tak bardzo chcesz wielkie bloki to kup sobie Cash
@marrw: ale to jest jego gra : ) bo pewnie o----ł sporo BTC na 1000-1500 i chciał wskoczyć do pociągu. Ta cała propaganda anyty core jest tak widoczna że szkoda gadać. Nie ma ludzi idealnych Core tez nie jest ale to cale p---------e o Blockstreem kiedy to raptem 3ch deweloperów ze 100 to już mega ferment jest.
@marrw: też tak myślę ale swoim p----------m za bardzo się odkrył : ) a pompka na altach już mienła. Podczas gdy alty miały pompe i rosły x10-x100 o BTC zrobiło ledwo x2.5 w pół roku wiec na BTC pompy to bym bańki nie szukał. Ale ładnie go musi piec : ) teraz tam, że tanio o----ł BTC.
@pawlo74: przecież wiadome że ten cash to jakaś porażka jest tylko takie sztuczne promo na to leci i Ci wszyscy psudo alt inwestorzy chcą sie rzucić na free coiny.... ale oni nie chcą tego trzymać tylko o----ć ASAP : )... tak samo chcą o----ć ASAP Ci co kupują od 2500 do 2800 a że bedą wyprzedawać oba coiny to cena powinna ładnie zanurkować taka moja teoria z tych darmowych zrzutów
@WeselnyGiermek00 z tym zrzutem trzeba uważać, żeby nie zrobić tego zbyt szybko. Jeżeli nie wejdą większe bloki w listopadzie (a nie wejdą nawet szans nie ma na to) to zrzuci resztę swoich bitków i napompuje swojego szita. Wtedy bym sprzedawał. https://twitter.com/WhalePanda/status/889836748683005953
https://twitter.com/petertoddbtc/status/891074177154895872
źródło: comment_6JijXFCDmcR3M5sPPCrLpDlJZm0jNHY4.jpg
PobierzMnie w tym gościu najbardziej razi tania propaganda jaką uprawia, sianie dezinformacji i fermentu, propagowanie przeróżnych chorych teorii spiskowych, etc..
Ta cała propaganda anyty core jest tak widoczna że szkoda gadać. Nie ma ludzi idealnych Core tez nie jest ale to cale p---------e o Blockstreem kiedy to raptem 3ch deweloperów ze 100 to już mega ferment jest.
@marrw: 2015 konferencja w Londynie.
Podczas gdy alty miały pompe i rosły x10-x100 o BTC zrobiło ledwo x2.5 w pół roku wiec na BTC pompy to bym bańki nie szukał. Ale ładnie go musi piec : ) teraz tam, że tanio o----ł BTC.
tak samo chcą o----ć ASAP Ci co kupują od 2500 do 2800 a że bedą wyprzedawać oba coiny to cena powinna ładnie zanurkować taka moja teoria z tych darmowych zrzutów
https://twitter.com/WhalePanda/status/889836748683005953
źródło: comment_o4NKIdjp8qGS6X2jcymNpJjC5VoOoErc.jpg
Pobierz