Wpis z mikrobloga

A ja mam taka teorie i wydaje mi sie byc prawdziwa. Skoro ta siec partnerska nalezy do TVN, a wiekszosc polskich rakow do nich nalezy to byc moze kroki podjete z ich strony z Uwaga tvn. Magical szkodzi wielu youtberom, a pozbywajac sie go czesc widowni wroci do ogladania polskich rakow. Jestem pewien, ze material bedzie bardzo negatywny wobec daniela. Pozbywajac sie nie przewidywalnych youtuberow (czyt. zadymiarzy) nad ktorymi nie maja kontroli i zarobku (siec partnerska) w pewien sposob zastrasza innych zadymiarzy. I znow zawita stary rak tube, ktora jest jeszcze wiekszym s-----------m. Youtuberzy pod kontrola, wyciskanie pieniedzy z dzieciakow over 9000. Tu chodzi o pieniadze, a nie o zmarwienie ze gowniakom o--------a po streamach magicala, rafatusa czy innych.

Podsumowujac jesli daniel zgodzi sie na material i zostanie wyemitowany w telewizji to bedzie mial sporo problemow. Moga sie nim zajac rozne instytucje na pokaz przez to, ze material zostal wyemitowany. Teraz te instytucje maja w------e ale jak uwaga zrobi material o danielu to beda przycisnieci do muru i beda musieli cos zrobic.
#danielmagical
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@butelczan_bolsanu: TVN może i ma swoje za uszami, ale nijak ma się to do sytuacji którą chcą przedstawić. Tutaj nie ma żadnej sensacji, jeśli TVN pokaże materiał z meliny to będzie to 100% prawda. Szukanie sensacji byłoby gdyby na siłę starali się zrobić z rodziny Zwierzy pierwszych świętych na tej ziemi. Tyle że to graniczyłoby już z tematyką SciFi.
  • Odpowiedz
@karaichata: Tutaj nie ma już czego niszczyć. Magical zniszczył się już sam z rodziną za /3zł

Manipulacja będzie jeśli przedstawią rodzinę Zwierzyńskich jako przykładną, gohę jako matkę polkę, daniela jako przyszłego papieża polaka itd.
  • Odpowiedz
@dessperro: Za późno. Materiał pójdzie, bo menelica wpuściła ich na bazę i z nimi rozmawiała (również nagrywali). Wielki strimer też nie mógł pohamować fantazji i do nich zadzwonił, a następnie polazł "porozmawiać" xD Materiał pójdzie tak czy siak. Jedynie nie wiadomo czy z zamazaną mordą, czy bez xD
  • Odpowiedz