Aktywne Wpisy
mickpl +341
poorepsilon +1
Nie zarzucam wam, że wasze problemy psychiczne, a w szczególności depresja nie mają miejsca. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że moim zdaniem, funkcjonują na wykopie ludzie, dla których najlepszym lekarstwem będzie próba unikania negatywnych myśli i skupiania się na czymś innym. Pisząc wpisy typu; przez większość czasu czuję się źle, nakręcacie spirale negatywnych myśli.
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
Życie jest piękne, ale akurat nie twoje. Nie oznacza to, jednak że trzeba kisić się w tym sosie, tym
@bartez_94: #!$%@?...
@Slonx: tak kałuża krwi była spora, ale rowerzysta oddychał
@shruikan: kierowca taksówki twiredził, że mu rowerzysta wjechał
@shruikan: byłem na miejscu
@shruikan: tego nie wiem, oddychał zanim przyjechały służby - skoro reanimacja była później to jest szansa, że przestał :( - krwi naprawdę było dużo.
Kiedy ja tam przyjechałem to był tylko taksówkarz, więc ustawiłem samochód tak, żeby nikt nie mógl jechać po pasie gdzie leży rowerzysta (ktoś by mógl nie zauważyć), upewniłem się, że zostały już powiadomione służby, niestety nie miałem żadnego koca termicznego, ani
@shruikan: tak, widziałem to właśnie, sam miałem mu okazję wlepić - już teraz wiem skąd się wziął stereotyp wąsatych Januszy