Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +85
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +343

Ktoś powie dlaczego nie wyświetla polskich znaków?
W Notepadzie mam ustawione utf-8, w bazie danych gdzie mogłem też dałem więc już nie wiem skąd...
https://pastebin.com/b1yHfXMm Kod strony
Poza tym jak widzicie jakieś kardynalne błędy (pomijając to że nie ustawiłem sporej ilości metadanych w nagłówku) to dajcie poradę n00bowi ;D
źródło: comment_Mq8zOgT3swKbDogMxgXIJiCh5beBp0CO.jpg
Pobierzźródło: comment_VOMaXDrg8evu8VV9OoPQitrUmhkL8D31.jpg
PobierzWiem, sprawdzałem wcześniej, wciąż nic.
Czcionka podlinkowana nie zawiera polskich znaków, bo jest wykorzystywana tylko w Logo.
Reszta to defualt
Myślę że ciężko byłoby się uczyć współczesnych języków, nie mając czystej podstawy sprzed paru lat :v
Przynajmniej używam mysqli zamiast czystego mysql ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MJToshi: @mati1000500100900: @thunder08: Wołam ponownie po jakieś świeże pomysły
@matsd:
Po kiego mam zmieniać wygląd czegoś co i tak nigdy nie ujrzy światła dziennego?
A zwyczajnie nie chce mi się siadać do GIMPa żeby ogarniać coś wyższej jakości. Narazie zwykły placeholder