Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +56
szymoneck123 +27
siema w niedzielę czyli wczoraj zapaliłem blanta , wziąłem 5 buchow przy czym 2 mocno przytrzymałem w płucach a za 6 dni mam lot z lotniska i czy wykryją na bramkach że coś brałem a jak tak to jakie są tego konsekwencje . Będę mógł leciec?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#akademik
#agh
#studia za
#matura
Mam mały problem i może mi doradzicie. Dostałem się na agh i nie wiem co będzie lepszą opcją, akademik czy mieszkanie. Widziałem, że ten temat był wiele razy poruszany. :D
akademik po pierwsze jest tańszy i z racji, że będę na 1 roku to miejsce dla mnie się znajdzie. (pierwszy rok ponoć ma zagwarantowane miejsce)
Tu chyba się kończą plusy (???)
Studia wiem, że będą ciężkie i boję się, że nie będzie się kiedy uczyć (akurat nie idę na studia na przedluzenie dzieciństwa :P) ale poimprezować, też oczywiście trzeba. Ale w kolejności nauka, impreza. A nie chce przewalić roku przez to, że mogłem iść do mieszkania. (Tyle, ze jest droższe)
Ktoś poradzi? :)
@ale-fruwa-kosmonauta Kiedy ja szłam na studia, to miałam chociażby minimalne pojęcie, o tym czego się będę uczyć na matmie. Nawet z czystej ciekawości wystarczyło sprawdzić, czy jest to głupota, czy może jednak rzecz potrzebna. Ty pewnie z tych studentów, dla których wszystko za trudne i nic niepotrzebne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No
Dwa: może odnoszę złe wrażenie (mam nadzieję) ale wyczuwam u ciebie dosyć specyficzne nastawienie. Wyczuwam, bo sam miałem podobne jak szedłem na studia (i do akademika) 3 lata temu i JEBENCKO teraz tego żałuje.
Mianowicie: "ohoho będę