Cześć. Mimo, że mam z-----y ryj, wadę wymowy i inne s---------e rzeczy otworzyłem kanał na YT, na którym po prostu z pasji będę zamieszczał materiały o suplementach i żywieniu, od dwóch lat siedzę po nocach czytając badania, w przeszłości miałem doświadczenia na studiach z chemią, biochemią etc (instytut żywienia). Wiem, że nigdy nie będę "gwiazdką" a kanał nigdy nie będzie popularny, jednak chciałbym wiedzieć co byście zmieli w formie - za długo? za krótko? za bardzo skomplikowanie? za mało szczegółowo? Nie zamierzam się reklamować i wrzucać tu każdego filmu xD spokojnie. Co jakiś czas zerkam na laptopa, nie po to aby z niego czytać, bo raczej flow ze wszystkim potrafię poleciec, bo wiem o czym mówie, ale po prostu nie chce niczego pominąć z własnych notatek
@MiloCieWidziec: więc warto w chemii mózgu warto abyś zajął się receptorami dopaminowymi, takie skłonności można ograniczyć, chyba, że ci to nie przeszkadza, to wtedy luzik (✌゚∀゚)☞
@Kasahara: fajna tematyka, jeśli się rozwijasz w tym kierunku to trzymam kciuki, żeby się rozwijał i kanał ;) tylko troszkę wyluzuj, bo to wygląda, jakbyś wszystko łącznie z "cześć" czytał z kartki :D
@Seid: ale by bylo genialnie zrobić kanał naukowy, w którym 100 % info to trolling i zniszczyć zdrowie setkom/tysiącom ludzi. Wait.... xD co drugi "kulturysta" tak robi :D
@Kasahara: załóż też bloga, pewnie i tak piszesz skrypt, więc możesz go później przerobić na wpis. Ludzie, którzy nie znosą filmu, będą mogli to przeczytać
@Kasahara: Pewnie się nie znam, ale trochę dziwnie ogląda mi się filmiki jak przez cały czas muszę patrzeć na czyjąś mordę. Może by tak urozmaicić obraz jakimiś wstawkami.
@Fingal: tak i daję to w opis filmu, nie wiem czy oddzielna strona ma sens, ale przemyśle, cośtam na fanpage skrobie @KaloryfeR: musiałbym od tego mieć oddzielną osobe, ponieważ czasowo bym nie dał rady, myslałem i prezentacjach w prezi, po prostu chce to robić długotrwale w tempie 100-125 filmów/rok i długi proces produkcyjny by to utrudnił
@Kasahara: Fajnie ze przekazujesz takie informacje, ale skoro masz tylko czytac opracowanie, to po co video? Wiem ze postprodukcja jest czasochlonna, jednak wplynelaby na lepsze przyswojenie i objasnienie tematu. Prostsze slowa? Jakies ilustracje? Wiecej dynamiki / mowy ciala? Wez nawet potnij film, byleby tego nie odczytywac. Kamere mozesz przykleic na szybe jasnego okna i kadrowac np. w ten desen. Do tego kilka paneli wygluszajacych na sciane, bo slychac echo
@pierzak: dziękuję, nie czytam nic podczas, po prostu mniej więcej mówię co sobie opracowałem, a te 1-2 zerknięcia po to aby czegoś nie przeoczyć. A rady super, bo właśnie tutaj nie mam pomysłu z post produkcją jak i samą obsługą kamery.
https://www.youtube.com/watch?v=TZeER-2guK0
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #suplementy #zywienie #fit #dieta
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie się nie znam, ale trochę dziwnie ogląda mi się filmiki jak przez cały czas muszę patrzeć na czyjąś mordę. Może by tak urozmaicić obraz jakimiś wstawkami.
Kamere mozesz przykleic na szybe jasnego okna i kadrowac np. w ten desen. Do tego kilka paneli wygluszajacych na sciane, bo slychac echo
https://www.youtube.com/watch?v=dwcmWhPcTk8
https://www.youtube.com/watch?v=NgZM-05i6kQ