Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bezrobotni nie mają co robić w ciepły czwartkowy wieczór to idą 'poprotestować'. A na pytanie dlaczego tu są 'coś się dzieje to przyszedłem zobaczyć' XD.

@randomowywykopek: Bezrobotni? W czasach PiS? Przecież jest rozwój gospodarczy od czasów PiS?
  • Odpowiedz
@randomowywykopek Jak ktoś nie pracuje w fabryce na nocki, to może sobie pozwolić na godzinę wieczorem ;) Z dwojga złego, lepiej ze przyszli zobaczyć co sie dzieje, niż mieli by siedzieć z założonymi rękami w domu.
  • Odpowiedz
@Trollunio: Codziennie tysiące ludzi ginie na drogach, tysiące dzieci umiera z głodu i te 'osoby' mają to głęboko w dupie i siedzą z założonymi rękoma. Ale jak petru mówi, że trzeba przyjść i mu pomóc odzyskać koryto, to idzie taka pacynka i robi to, co mu powiedzą. Dobranoc.
  • Odpowiedz
@randomowywykopek Ale pojechałeś. Nie lubię, a tym bardziej nie słucham Petru. Co więcej, ja sam tam dzisiaj nie byłem, a czuję że powinienem być. Po raz pierwszy w życiu, bo staram sie być apolityczny. A to, że ktoś ma w dupie krzywdę innych, to wg mnie nie jest argument za tym, żeby zachowywać się tak samo. Po to odzyskalismy wolność i demokrację, żeby móc wyrażać swoje zdanie.
  • Odpowiedz