Wpis z mikrobloga

@CCTVm8 wiem o co chodzi. Śmieje xD sam mam Mi5 xd
@Felonious_Gru ale aparat dziadoski. Ale fajnie, że np Samsung i LG podlapalo ten wygląd. Fajnie jakby faktycznie iPhone też to podlapal (i tak mnie nie będzie stać xD)
  • Odpowiedz
@piotras-85 może dla ciebie, bo i tak nie masz wyjścia kupując od Apple xd Brak gniazda też tak można tłumaczyć, jak i inne bzdury Apple. Brak gniazda w mi6 jestem w stanie przełknąć, bo kosztował 1400 zł, ale w telefonie za grube tysiaka już nie. S8 zostawia ip7 daleko w tyle jeśli chodzi o design. Tak mówią nawet wielcy fani iPhona.

@boguchstein: to prawda. Sam od dwóch miesięcy zastanawiam
  • Odpowiedz
@piotras-85 po co mi wsparcie, jak ten ajfon najdalej za dwa lata będzie już przedawniony (tzn. nie będzie miał najnowszych funkcji). Ja kupując tanio mogę zmieniać na bieżąco. Nie oszukujemy się...5 letni iPhone to dzisiaj zabawka dla masochistów (mały ekran, słabe głośniki, słaby aparat, marna bateria itd.).

@boguchstein: jakie te funkcje masz teraz których dwa lata temu nie było? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@bet00n lepszy aparat, bateria która pozowala mi na dwa dni lekkiego użytkowania, jest znacznie szybszy od telefonu sprzed 5 lat, świetny czytnik linii papilarnych, lepszy soft systemowy. Nie mówię, że nie było, ale kupując telefon 2 czy więcej lat temu często po prostu w danym modelu nie było dobrego aparaty czy innego szajsu. Dzisiaj w taniutkim mi6 mam zestaw, który spokojnie da sobie radę przez najbliższy rok i będę z niego
  • Odpowiedz
@bet00n lepszy aparat, bateria która pozowala mi na dwa dni lekkiego użytkowania, jest znacznie szybszy od telefonu sprzed 5 lat, świetny czytnik linii papilarnych, lepszy soft systemowy. Nie mówię, że nie było, ale kupując telefon 2 czy więcej lat temu często po prostu w danym modelu nie było dobrego aparaty czy innego szajsu. Dzisiaj w taniutkim mi6 mam zestaw, który spokojnie da sobie radę przez najbliższy rok i będę z niego
  • Odpowiedz