Aktywne Wpisy

wykop +264
Dwie dekady z Wami. Wykop kończy 20 lat! 🥳
Drogie Wykopowiczki, Drodzy Wykopowicze! Dokładnie 20 lat temu w polskiej sieci pojawiła się niepozorna strona z ikoną łopaty. Nikt wtedy nie przypuszczał, że dwa dziesięciolecia później będziemy największą społecznością w Polsce, która realnie wpływa na otaczającą nas rzeczywistość!
To nie algorytmy, a Wy nadaliście temu miejscu charakter! Wszystko zaczęło się od jednej osoby, a do dziś w serwisie założona już ponad 2,5 mln kont. To
Drogie Wykopowiczki, Drodzy Wykopowicze! Dokładnie 20 lat temu w polskiej sieci pojawiła się niepozorna strona z ikoną łopaty. Nikt wtedy nie przypuszczał, że dwa dziesięciolecia później będziemy największą społecznością w Polsce, która realnie wpływa na otaczającą nas rzeczywistość!
To nie algorytmy, a Wy nadaliście temu miejscu charakter! Wszystko zaczęło się od jednej osoby, a do dziś w serwisie założona już ponad 2,5 mln kont. To
źródło: Wykop
Pobierz
W gorących jest wpis o odchudzaniu z beką, że wszystko tylko nie deficyt kaloryczny i nie siłownia. Jak mnie denerwuje takie p--------o Januszowe w stylu masz depresję to idź pobiegaj.
Niebieski pasek lvl 33 here. W życiu schudłem 147kg łącznie. Zaburzony system nagrody, stany depresyjne kończące się zajadaniem problemów + podwyższony poziom greliny. Powiem wam jedno ch*j w dupę śmieszki. Ciesz się zdrowymi nawykami i brakiem czegokolwiek z wyżej wymienionych. Takie gadanie
Niebieski pasek lvl 33 here. W życiu schudłem 147kg łącznie. Zaburzony system nagrody, stany depresyjne kończące się zajadaniem problemów + podwyższony poziom greliny. Powiem wam jedno ch*j w dupę śmieszki. Ciesz się zdrowymi nawykami i brakiem czegokolwiek z wyżej wymienionych. Takie gadanie
źródło: IMG_3135
Pobierz

Piszę aplikację dla raspberry korzystając z javyFX. Jako że FX na rpi włącza się jako framebuffer, nie mogę
uruchomić innej aplikacji, tzn mogę ale jest ona uruchamiana w X'ach (pod spodem), więc jej nie widać.
W jaki inny sposób mogę się przełączyć na nowo uruchamianą aplikację?
Próbowałem już różnych sposobów jak np. napisałem osobny launcher, który odpowiadał za uruchomienie zewnetrznej aplikacji po zamknięciu mojej apki(FX), ale to też nie zadziałało ponieważ zamykając FX przez
Platform.exit();
System.exit(0);
Zamykane zostają obie aplikacje(launcher i fx). Próbowałem też zamykać FX przez samo Platform.exit()
ale zostaje czarne tło framebuffer'a. Już kończą mi się pomysły ( ͡° ʖ̯ ͡°)