Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +639
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

KiroNiro +352
XDDD Słyszycie faceciki? Macie KUPIĆ swojej kobiecie dom a jak nie to jesteś p---a. Jeszcze każecie księżniczce dokładać się do pizzy. #pieklokobiet #kukoldystan #logikarozowychpaskow
źródło: 1000016392
Pobierz

https://youtu.be/QZPNpZ-a2BQ
Przepaść pomiędzy materiałem Archona oraz @turpat w słownictwie i merytoryce jest przeogromna. Jak oglądam ten film Turpata dotyczący Dooma, to czuję, jakbym oglądał kolesia, który próbuje się wypowiedzieć na temat, ale jego zakres wiedzy ogranicza się tylko do strony Wikipedii. Za to Archona mogę oglądać choćby za jego wyrafinowane słownictwo. Nie dziwię się, że takie sebixy z borbortv nabiły na podobnej tematyce o tej samej nazwie o wiele więcej subów niż ten rudzielec, skoro każdy film rudzielca wygląda podobnie jak ten materiał o Doomie.
#polskiyoutube #turpat #gimbynieznajo