Wpis z mikrobloga

@Matril: pod schodami od strony garażu zrób dziurę w ścianie, układ schodów Ci na to pozwala więc możesz tam sobie zrobić schowek na kosiarkę, opony i inne graty. Co prawda nie będzie za wysoki, ale w przeciwnym wypadku miejsce zmarnowane.
No chyba, że dół schodów będzie od strony garażu, to wtedy musiałbyś policzyć na jakiej wysokości będzie dokładnie spocznik, czy to wejście do tego schowka nie będzie wtedy za wąskie (bo
@Alpha_Male: ja bym wolał składzik od strony mieszkania. Np na szczotki/odkurzacze itp. W garażu dość miejsca na przechowywanie i w garażu nie musi być pochowane :)
@maur: to już zależy od układu mieszkania, taki składzik (przynajmniej ten co ja mam) nie jest za wysoki, więc w obsłudze nie jest wygodny, a garażu dużego nie mam, więc to idealne miejsce na kosiarki, opony i inne szpeje.
Zresztą u mnie od drugiej strony jest salon, to trochę głupio tam drzwiczki robić ;) zresztą z kuchni jak tu w projekcie też mi się to średnio podoba, bo tracisz miejsce, które
@Alpha_Male: Ale w kuchni spoko opcja, tam raczej blatu nie zrobi bo i z jednej i z drugiej strony ma przejścia/drzwi, a tam jakaś spiżarka, czy cargo wysuwane, czy to i to.. Zastanowiłbym się mocno nad tym :)
Z drugiej strony przy niższej połowie schodów też można zrobić - już może nie spiżarke, ale wysuwaną niską szufladę/dwie/trzy :)
opony to na wieszak pod sufitem!