Wpis z mikrobloga

O tempora! O mores! Kolejny #rozowypasek chce byc #topatencjon i mimo ze do #mikrokoksy brakuje jej lat swietnych, jest wystarczajaca cool jako #studentprawa i ze swoim #niebieskiepaski i brajankiem pokazuje zycia na insta. #rakcontent jakich malo az oczy bola ... serio kiedys ludzie publikowi prace naukowe, ksiazki, osiagniecia a dziś?? O tempora! O mores!
agnea - O tempora! O mores! Kolejny #rozowypasek chce byc #topatencjon i mimo ze do #...

źródło: comment_cv4RJuZXk4BmBb3wiMh2bFPvt6fyREy7.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mes_Que: nie dosc ze stara, to jeszcze na bank gruba, zazdrosna i bez brajanka bo nie mam sie czym chwalic... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
nie dosc ze stara, to jeszcze na bank gruba, zazdrosna i bez brajanka bo nie mam sie czym chwalic... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@agnea: podeślij fote na pw, bo jeszcze ktoś uwierzy, a ja wtedy będę mógł publicznie zaprzeczyć
  • Odpowiedz
@agnea: nieważne czy udostępnia publicznie, czy nie - puszczasz to dalej na mirko i ją wyśmiewasz. nie wiem, odbiła ci chłopaka, czy co? masz aż takie kompleksy? nie masz swojego życia? no po prostu za c--j nie rozumiem o co chodzi o takim trollom jak ty
  • Odpowiedz
@agnea Bo w dzisiajszych czasach najważniejsze jest dać d--y i zalać formę. A potem chwalić się pierdyliard zdjęciami gówniaka na fejsbuku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@supernick: tlumacze ci dziewczynko - chcacemu nie dzieje sie krzywda. Skoro zdecydowala sie dobrowolnie na publikacje i udostepnianie danych to nie liczyla sie z ryzykiem ze beda glosy krytyki??
  • Odpowiedz
  • 0
@zloty_wkret: nie moge, jestem tak stara ze dalej siedze w fotografii analogowej i tak brzydka ze zawsze jak chce foto strzelic to klisza pęka ( )
  • Odpowiedz
@agnea ale ludzie dalej publikują pracę naukowe, książki i osiągnięcia ;/ jedyne co, to zglosilabym mamusię za wrzucanie fotek beniza swojego syna w baseniku, zasloneetwgo listkiem ale jednak
  • Odpowiedz
jestem tak stara ze dalej siedze w fotografii analogowej i tak brzydka ze zawsze jak chce foto strzelic to klisza pęka

@agnea: a no widzisz. teraz rozumiem i mogę iść spać spokojnie.
  • Odpowiedz
@agnea: Szanuję za wywołanie dobrej gównoburzy, ale mogłaś zasłonić dane tej dziewuchy. Wykopki jak zwykle nawet nie próbowały czytać ze zrozumieniem, dlatego do głowy im nie przyszło nawet że chodzi Ci o s----------e instagrama ogółem, a ją podałaś tylko za przykład. W ogóle to co się dzieje w necie dzisiaj, to jest jakaś groteska, a jak pomyśleć ile megawatów, dolarów i zasobów ludzkich, zdolnych ludzi marnuje się na to żeby
  • Odpowiedz
@agnea Babka ma nawet swój fanpage i proponuje współpracę. To nie jest zwykła normikowa osoba, tylko kobieta która chce zarobić i zdobyć sławę kosztem swojego dziecka, które jest fotografowane z każdej strony i co może być jeszcze radością dla pedofila. Moim zdaniem to co robi jest nie o tyle głupie co nieodpowiedzialne. Każda matka powinna dać dziecku prywatność.
  • Odpowiedz