Wpis z mikrobloga

O tempora! O mores! Kolejny #rozowypasek chce byc #topatencjon i mimo ze do #mikrokoksy brakuje jej lat swietnych, jest wystarczajaca cool jako #studentprawa i ze swoim #niebieskiepaski i brajankiem pokazuje zycia na insta. #rakcontent jakich malo az oczy bola ... serio kiedys ludzie publikowi prace naukowe, ksiazki, osiagniecia a dziś?? O tempora! O mores!
agnea - O tempora! O mores! Kolejny #rozowypasek chce byc #topatencjon i mimo ze do #...

źródło: comment_cv4RJuZXk4BmBb3wiMh2bFPvt6fyREy7.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agnea: Moze daje takie zdjęcia jakie daje, bo jest w konkretnym okresie, macierzyństwie i czerpie z tego radosc? Moze za 30 lat będzie nap..lac zdjęciami z robotek ręcznych bo będzie ja to jarać. Nie rozumiem problemu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Niuniejszyn: serio, serio ( ͡º ͜ʖ͡º) a czego sie spodziewalas po "mamie kajetana" ps. Czy tez jestes gruba, brzydka i zazdroscisz followersow jak ja?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marfi Nie chcę Cię martwić, ale dzieci przeważnie mają w c--j ubrań, bo ciągle rosną i to szybko, a jeszcze nie wymyślono ubrań które rosną razem z właścicielem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mes_Que: tak, tak ten co mial jakies wymagania na maturze jeszcze! I egzaminy wstepne na studia i uczyl sie w bibliotece z ksiazek a nie z wikipedii. Pozdrawiam goraco
  • Odpowiedz
@agnea:
a ja sie z Tobą w pełni zgadzam. Też mnie to niesamowicie wkurzają ci puści ludzie, którym jedyne co w życiu wychodzi to pozerstwo i udawanie kogoś kim się nie jest byle inni zazdrościli. Co to za wyczyn wpaść w wieku 20 lat i studiować prawo? Jak się nie jest kumatym, to g---o można robić po prawie. W ogóle śmieszą mnie ci wszyscy świeżo upieczeni licencjaci, inżynierowie i magistrowie
  • Odpowiedz
  • 0
@Mes_Que: "ten rocznik co mial wymagania na maturze" chodz mi o to ze jesli jestes rocznikiem bodajze urodzonym przed 1986 r. to miales inny sytem edukacji. Gra slow ktora miala okreslic orientacyjny moj wiek
  • Odpowiedz
  • 0
@zloty_wkret: taka jest jak piszesz... dlatego wpis moj jest w klamrze, "o tempora, o mores" dzis nikt juz sie nie wstydzi niczego bo wlansie wciskaja kit ze badz soba! Mozesz byc kim chcesz! Bycie nikim to tez bycie kims! itp. I jest wysyp "panien nikt" z instagrama ktorych najwiekszym sukcesem jest Brajan.
  • Odpowiedz
  • 0
@supernick: ej ale to ta nieroztropna dziewczyna publikuje swoj profil typu open na insta i poddaj swoje foto i dane na tacy. Pamietaj chcacemu nie dzieje sie krzywa.
  • Odpowiedz