Aktywne Wpisy
miscellanous +538
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
W północnym pacyfiku pływa wieloryb, który w roku 1992 został pierwszy raz usłyszany przez wojskowe hydrofony. Od tamtego czasu cały czas śpiewa szukając partnerki, albo chociaż bratniej duszy, ale nikt nie odpowiada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzieje się tak dlatego, ponieważ częstotliwość jego śpiewu nie pasuje do żadnego znanego gatunku z północnego pacyfiku.
Nazwano go "52 herce", ponieważ częstotliwość z jaką śpiewa wynosi właśnie 52 Hz.
Co gorsza, prawdopodobnie jest w ogóle poza zasięgiem słyszalności innych waleni (╯︵╰,)
#ciekawostki #nauka #zwierzaczki #przyroda no i w sumie #stulejacontent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiejsze dziewczyny prezentują sobą tylko mejkapy, a w głowie pusto. No a częstotliwości na idiotki nie przestawie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To niemal zupełnie jak ja - mnie kobiety też nie uważają za człowieka xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@wykop: ale autorowi wpisu to byście mogli dać znać ;d