@enforcer przecież ten nowy nie miał nawet premiery wiec jak można już go oceniać? A jego kilku minutowy występ w civil war był lepszy od wszystkich poprzednich filmów
Ogólnie komiksów nie czytam, bo nie wiem jak zacząć xD i to dość drogi interes, ale wychowałem się głównie na kreskówce spodermana. I tam raczej nie zachowywał się w taki goooofy sposób. W sumie tą kreację emo Spidera też dało się nawet polubić, ale i tak obejrzę na pewno tego nowego.
@Need: Zgadzam się! Ten Spider-Man to był kozak, konkretny facet a nie jakiś nastopizduś ;). Też wychowywałem się na tej kreskówce i najlepiej wspominam tamto uniwersum. Fox Kids!
źródło: comment_yedEzh4dP0WUA5EnbiHS2b2XJzsvI98K.jpg
PobierzW końcu Peter Parker jest takim awkward nastolatkiem jakim był w najlepszych komiksach (。◕‿‿◕。)
@enforcer:
@GrumpyTheCat:
Ogólnie komiksów nie czytam, bo nie wiem jak zacząć xD i to dość drogi interes, ale wychowałem się głównie na kreskówce spodermana. I tam raczej nie zachowywał się w taki goooofy sposób. W sumie tą kreację emo Spidera też dało się nawet polubić, ale i tak obejrzę na pewno tego nowego.
źródło: comment_qRXpPI9XpAEGu7chA3r8GHi2IHidfgGL.jpg
Pobierz