Wpis z mikrobloga

#motocykle pierwsze 50 km na nowym sprzęcie nawinięte. Wrażenia co najmniej dziwne. Tzn: jeżdżę na moto od jakichś 7 lat ale dziś jeździło się dziwnie - inna pozycja, zupełnie inny sprzęt, inna charakterystyka silnika i musiałem jeszcze uważać na obroty. Gubiłem się troszkę na desce rozdzielczej - wiadomo, przyzwyczaje się to oczy będą lądowały w odpowiednim miejscu. Ogólnie to jestem podjarany, pierwszę km to w głowie się kłębiło coś w stylu 'ale hardcore, będzie ciężko', po ok 30km było już spoko, można powiedzieć, że się spasowałem, przyjemność z jazdy o wiele większa. Obstawiam, że jeszcze kilka rundek i będzie elegancko. No to by było na tyle wrażeń :) Nie mogę się doczekać jutra :D
  • 12
@Pantokrator: @urwis69: @WiewiurPL: tyle o tym myślę (w sensie w koło moto), że nawet do głowy mi nie przyszło, że ktoś może nie wiedzieć :D :D :D

Post nie miał nic wnosić do czyjegoś życia, tak się tylko zwierzam na mikroblogu - w sumie dużo takich bezsensownych wpisów tu jest to moj też się znajdzie.

Odpowiadając na pytania:
@Pantokrator: suzuki gsx 1300r
@urwis69: srebrno czerwona, #!$%@? byłby
@kefas_safek: oj pamietam pierwszy dzien na 750 SSIE, niewygodne, wszystko boli, nie idzie sobie znalezc pozycji. Dzis juz jest lepiej, bo sie przyzwyczailem ze jest niewygodny, ze wszystko dalej boli i ze jedyna pozycja najmniej przeszkadzajaca to lezaca na baku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kick_Ass: jak zadupek zaloze to pokaze :)
@ryfik90: juz kilka razy opisywalem. ST to zarabiste moto i jakby nie to ze jestem po prostu fanem hayki to bym nie zmienial. W sumie caly czas sie zastanawiam czy go sobie nie zostawic, dlatego jeszcze nie wystawilem nigdzie :). Sa opinie w necie, na motoopinie chyba tez jest moja, tu tez opisywalem. W skrocie super