Wpis z mikrobloga

@lamiesobie: mam podobny problem. Przez pierwsze 6-7 miesięcy trzymał zajebiście (6-8h użycia na lajcie), aż ostatnio zaczęło się coś pieprzyć i czasy użycia mam rzędu 3,5-4h i powerbank pod ręką. Porażka ;/
2 letni iP6 mojej siostry trzyma dłużej niż moj 6s. Mam jeszcze 2 tygodnie gwarancji, więc jutro leci na serwis i niech mnie nawet nie denerwują.
  • Odpowiedz
@lamiesobie: któraś seria iPhonów 6s miała wadliwe baterie, można to sprawdzić na stronie ich. Ogólnie to zeby zmniejszyć zużycie to jest w necie lista rzeczy niepotrzebnych ktore można wyłączyć. Poszperaj sobie w necie. Trudno znaleźć nie jest. Ja korzystam juz 1,5roku z iPhone 6s i bateria trzyma mi dzien użytkowania, czasami krócej jak oglądam film cały wykład albo siedzę na wykopie i czytam gownowpisy. Nie trzymaj jak nie musisz na
  • Odpowiedz
@lamiesobie a widziałem takie zmyślne etui z wbudowaną baterią.. nie może być? A może nie ładujesz ze specjalnego dedykowanego iGniazdka, specjalnym iPrądem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@korni007: wiem ze to ujowo brzmi, ale gdy naładuje zestawem z biedry co ma napisane takie same parametry jak orginal to bateria mi krócej trzyma niż po naładowaniu zestawem który był w pudełku.
  • Odpowiedz