Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

Niby coś tam znalazłem ale w większości nie jest to chyba tym czego szukam.
Jest też kwestia tego, że wiele użytkowników może robić swój stream i inni mogą je oglądać jak to rozwiązać? Dla każdego streamu potrzebuje osobny serwer w #nodejs ? Czy może wgl nie w #nodejs a coś innego?
#webdev
Swego czasu robiłem podobny projekt, tzn streaming obrazu z kamerki do aplikacji klienta. Co prawda nie bezpośrednio w przeglądarce, bo korzystałem z Electrona, ale temat dość zbliżony. W moim przypadku aplikacja pozwalała na odbiór obrazu przez WebSockety oraz dgram z Node.js.
Same websockety to chyba dość kiepskie rozwiązanie dla czegoś takiego, ale działało, chociaż trzeba było przesyłać obraz w