Wpis z mikrobloga

Poradnik jak iść i do divy i nie zaliczyć wtopy. Wiem, że temat był wałkowany wiele razy, ale ejst tu wielu stulejmanów, którzy nadal chcą i nie wiedzą jak.

1. Szukasz odpowiedniego ogłoszenia na roksa.pl albo odloty.pl (odloty dominują w Warszawie na roksie jest około 800 ofert Pań z wawy, na odlotach niemal 2000)

2. Kopiujesz numer telefonu z ogłoszenia w google i szukasz opinii na garsoniera.com.pl

3. Jeśli nic Ci nie wyskakuje w google po wstukaniu numeru to nie idziesz(to byłaby tak zwana saperka, ryzykowane dla początkującego. Jeśli znajdujesz wątek to go czytasz i patrzysz ile jest pozytywnych opinii. Pamiętaj, że wątek gdzie jest tlyko jedna opinia wystawiona przez nowego użytkownika nie jest wiarygodna.

4. W końcu znajdujesz odpowiednie i zweryfikowane na garsonierze ogłoszenie, umawiasz się z Panną na rano(sprawdzasz godziny przyjmowania, zrób tak by być pierwszym klientem dnia). Przy dzwonieniu nie mów "dzień dobry, chciałem się z panią umówić" czy tylko raczej "cześć, chciałbym się z tobą umówić na spotkanie". W domu bierzesz prysznic, ubierasz się w CZYSTE ciuchy, bierzesz kasę(odliczoną wartość, Pani może nie mieć reszty) i idziesz(aha, gumek też nie bierzesz Pani ma swoje).

5. Pani otwiera drzwi, płacisz kasę i zaczynasz zabawę. Rób co chcesz, ona nie będzie cie oceniać ani nikomu o tobie nie opowie(no bo kto cie zna).

6. Wyjdź z większym doświadczeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

7. Szukaj kolejnej divy na przyszły tydzień. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#stulejacontent
#tinder
#podrywajzwykopem
#zwiazki
#rozowepaski
#wygryw
#przegryw
#divyzwykopem
#rozowepaski
#psychologia
#depresja
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
jakim k---a klubie xD, nigdy nawet na domówce nie byłem a ty mi coś o klubie gadasz XD

@przypadek_szczegolny: No i? Przecież do klubu nie trzeba mieć zaproszenia. Miałeś ciężko z rodzicami - ok, ale to co, chcesz tego używać jako wymówki dla wszystkich swoich niepowodzeń? To co osiągniesz zależy tylko od Ciebie.
  • Odpowiedz
  • 2
@przypadek_szczegolny: nie ma czegoś takiego jak z-----a morda u faceta. Może być co najwyżej jakiś żalowy kuc i ubrania jak u 60cio latka z cichocinka. Ale i to można rozwiązać. Lepiej wydać kasę na fryzjera i ciuchy, niż na roksę.
  • Odpowiedz
@Amayor: nic bardziej mylnego, morde można mieć z-----ą. Do tego mimikę, grę ciałem i wszystko inne. Nie masz kompletnie pojęcia o czym mówisz

@alterm: spojrz na swój post, zero argumentu - wyzywanie od X albo Y, co za j----e zero xD. Idź wsadź c---a do cipy jak 99% ludzi łącznie z bezzębnymi bezdomnymi alkoholikami i się czuj lepszy z tego powodu xD. J--------e, nawet jak chcesz wyjsc z
  • Odpowiedz
  • 1
@przypadek_szczegolny człowieku, jakbym nie miał lepszych rzeczy do roboty w życiu niż zgłaszanie postów jakiegoś randomka z wykopu xd

No ale niech będzie, masz chłopaczku chwilę atencji. Nie gardzę tobą bo jeszcze nie zaruchałeś, bo ma to totalne minimalne znaczenie. Gardzę tobą za c-----e podejście do życia, które polega na obwinianiu wszystkiego i każdego za swoje s----------e, zamiast chociaż spróbować złapać życie za jaja i zrobić coś, żeby je zmienić. Łatwiej
  • Odpowiedz