Aktywne Wpisy
JanDzbanPL +59
taxi_driver92 +19
Ustalam z rana z różową konkretną godzinę wyjazdu, bo wracamy ze świąt do wojewódzkiego autem, ja prowadzę. Różowa 5 min przed ustaloną godziną pisze mi, że ona będzie jeszcze piła kawę i żebym za 20min przyjechał... Doskonale wie, że temat punktualności jest dla mnie ważny, bo nie raz o tym rozmawialiśmy, a i tak odstawia taki numer. Wiem, że dla większości może to się wydawać śmieszne, ale mnie c--j strzela. #zwiazki
Ehh nigdy nie zapomnę perły export pitej w cieniu w wakacje na takich polach w wieku 17 lat
Kultura. W plecak i do domu.
Słaby argument, bo sylwetkę mam szczupło - umięśnioną, a nie grubą ¯_(ツ)_/¯ no i kolejny minus lata - nie da się ćwiczyć podczas takich upałów, no chyba że pływanie
dosłownie komentarz wyżej napisałem, że mam sylwetkę szczupło umięśnioną, a nie grubą xD jaki problem nauczyć się czytać analfabeto?
Komentarz usunięty przez autora
widać kto większość wolnego czasu spędza pod dachem xD dużo łatwiej się ochłodzić gdzieś na szlaku niż ogrzać.
@jmuhha: ale co przeszkadzało? pole z drogą gruntową i paroma drzewami?
Czy chodzi ci o lato, np te które było gdzie nawet w cieniu nie było jak normalnie wysiedzieć bo temperatury 30 stopni i susza że lekki podmuch wiatru to wszędzie pył i syf, nie mówiąc o owadach ale to już szczegół. Ciekawi mnie czy sama cokolwiek robiłaś