Aktywne Wpisy
rozqrwiciel +852
Dostałem przedsądowe wezwanie do zaprzestania naruszania dóbr osobistych, bo na osiedlowej grupie napisałem czym się trudni jedna z sąsiadek, która się wcześniej do mnie #!$%@?ła xDD
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
PetalMind +210
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
1. Szukasz odpowiedniego ogłoszenia na roksa.pl albo odloty.pl (odloty dominują w Warszawie na roksie jest około 800 ofert Pań z wawy, na odlotach niemal 2000)
2. Kopiujesz numer telefonu z ogłoszenia w google i szukasz opinii na garsoniera.com.pl
3. Jeśli nic Ci nie wyskakuje w google po wstukaniu numeru to nie idziesz(to byłaby tak zwana saperka, ryzykowane dla początkującego. Jeśli znajdujesz wątek to go czytasz i patrzysz ile jest pozytywnych opinii. Pamiętaj, że wątek gdzie jest tlyko jedna opinia wystawiona przez nowego użytkownika nie jest wiarygodna.
4. W końcu znajdujesz odpowiednie i zweryfikowane na garsonierze ogłoszenie, umawiasz się z Panną na rano(sprawdzasz godziny przyjmowania, zrób tak by być pierwszym klientem dnia). Przy dzwonieniu nie mów "dzień dobry, chciałem się z panią umówić" czy tylko raczej "cześć, chciałbym się z tobą umówić na spotkanie". W domu bierzesz prysznic, ubierasz się w CZYSTE ciuchy, bierzesz kasę(odliczoną wartość, Pani może nie mieć reszty) i idziesz(aha, gumek też nie bierzesz Pani ma swoje).
5. Pani otwiera drzwi, płacisz kasę i zaczynasz zabawę. Rób co chcesz, ona nie będzie cie oceniać ani nikomu o tobie nie opowie(no bo kto cie zna).
6. Wyjdź z większym doświadczeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
7. Szukaj kolejnej divy na przyszły tydzień. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#stulejacontent
#tinder
#podrywajzwykopem
#zwiazki
#rozowepaski
#wygryw
#przegryw
#divyzwykopem
#rozowepaski
#psychologia
#depresja
Komentarz usunięty przez autora
Wystarczy nie być #!$%@? i coś sobą prezentować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo stwierdził tak różowy pasek z wykopu? xD To ja też strzele coś mądrego - kobieta, która nie chce siedzieć w domu i wychowywać dzieci ma -100000000000000 do kobiecości.
Komentarz usunięty przez autora
6. Pytasz sie gdzie jest łazienka, dostajesz czysty ręcznik i bierzesz prysznic.
7. Owijasz się ręcznikiem, bierzesz ciuchy do łapy i wracasz do pokoju. Dopiero wtedy zaczynasz zabawę.
A jednak Twoj stary zaruchal (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#!$%@? siedzicie w piwnicy i sami nie chcecie nic z tym robic a geny to bardzo wygodna wymowka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tiestowiron: Trochę bym uzupełnił, ale w sumie napisane ok. Może niektórzy w końcu przestaną narzekać na to swoje prawictwo.
@Instynkt: Jak zamawiasz za 200zł/godz to tak jest. Zamów za 600zł/godz to przyjdzie modelka.