Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@saif3r niestety nie. Jestem pewna, że wydlubywałbyś rodzynki godzinami, bo byłoby szkoda wyrzucić tej pyszności! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@slodkijez: Chyba cie posralo, wlasnie plebsu nie bylo stac na sernik i #!$%@? same rodzynki, albo mysie bobki i tez byli zadowoleni, a teraz dopiero niedawno im dopiero podlaczyli neta i sa zielonkami na wykopie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Dolan tak, piekłam nieraz z erytrytolem brownie, ciasto marchewkowe itp., czyli ciasta, które są mniej słodkie. Moim zdaniem erytrytolu daje się więcej niż cukru (więc często mi się to nie kalkulowało) i trudniej jest oszacować czas pieczenia. Poza tym wydłuża czas rośnięcia ciasta drożdżowego... Ale dżem za to wychodzi idealny! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz