Wpis z mikrobloga

Ale się śmieje. Na polskim portalu dla swingersów ( @szata @chanequa xD) pojawił się m----n z UK który najwidoczniej nauczył się polskiego i teraz bzika sobie polki za granicą. Kilka zdjęć wielkiego czarnego zaganiacza, kilkaście filmików jak ze smakiem obrabiają go różne polki a w setkach komentarzy trwa walka napalonych polek vs. wściekłe janusze.

Poniżej kilka fajnych komentarzy z obu stron barykady:

#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #s-x #tinder #badoo #zwiazki #rasizm #uk
3.....y - Ale się śmieje. Na polskim portalu dla swingersów ( @szata @chanequa xD) po...

źródło: comment_kuKopJFipHZVL3aphBQ2mfuwW3SD6PDX.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3dgy: trochę mi szkoda tych januszy. nie dociera do prostych, chłopskich rozumów, że cała ludzkość jest "skażona" k-------m i mowa tu nie tylko o jakimś o pieprzeniu się jak zwierzęta z jak największą ilością innych ludzi, ale również o tym, że cały system w jakim funkcjonujemy, jest oparty na manipulacji, kłamstwie. smutne to trochę, ale cóż, musimy żyć z tą świadomością, bo jesteśmy częścią tego k------ą
p.....c - @3dgy: trochę mi szkoda tych januszy. nie dociera do prostych, chłopskich r...

źródło: comment_dKMAWoKMn7Q2uJhwIQQYIbu3yw5p9Dak.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@mlodyteam: lol, po prostu mnie bawia te komentarze gosciu. smieszy mnie skala rasizmu ktory jest obecny nawet dla portalu dla swingersow. szanuje te dziewczyny i to bardzo bo udalo im sie chociaz raz uzyskac troche spermy od afroamerykanina ktora moim zdaniem juz duzo bardziej cenna niz s----a polaka
  • Odpowiedz
@szata: obiektywnie może wcale nie być smaczniejsza ale zawsze to jakaś egzotyka. to tak jak z orientalną kuchnią. dla takiego japończyka na przykład sushi nie jest niczym specjalnym. u nas natomiast niektórzy traktują to jako jakiś wybitny przysmak, właśnie z racji egzotyki. podobnie jest pewnie i w tym przypadku
  • Odpowiedz