@oleeeck: Z tego powodu zawsze śmieszy mnie kibicowanie frakcjom nacjonalistycznym za granicą. Niektórzy wierzą, że gdy państwa w Europie rządone będą przez nacjonalistów, to jakoś świetnie się dogadają, a współpraca będzie dobra.
@Tubanja Albo to że np. nacjonalisci polscy nienawidzą nacjonalistów ukraińskich. I są oburzeni ich postępowaniem. A oni mają dokładnie takie same poglądy tylko że, urodzili się po drugiej stronie granicy.
@oleeeck: Którzy czescy nacjonaliści chcą całego Śląska i Łużyc? Bo nie spotykam tych postulatów choćby w Pro Vlaście, ta mapa to jedno wielkie kłamstwo.
@oleeeck: No to pokaże te ugrupowanie. Nacjonalistmi w stylu naszego RN w Czechach jest Pro Vlast który nie ma takich aspitacji, wcześniej była bodaj Partia Wolności i prezentowała podobne poglądy o AN nie wspominając.
@AndrusZgc To nie jest mapa aspiracji terytorialnych w ugrupowaniach politycznych. Nie znam tematu Czech. Wiem że Polskie, Ukraińskie, Węgierskie, Litweskie są prawdziwe
@oleeeck: Mnie smieszy mentalne wspieranie przez wykopkow austriackiej prawicy,która pewnie chciałaby reaktywować jakieś austro-węgry bis i odrgywać kluczową rolę na południu.Gdzie całe szczęscie z geopol. pktu widzenia przynajmniej na południu mamy wreszcie spokoj,bo jest tam sama drobnica,geopolityczna próznia.
@AndrusZgc Ciekawe jaka zrobiłby wolność24.pl albo obiektywne niedlaislamizacjieuropy.pl Pewnie żadna bo stażysta który tam kopiuje artykuły na te środki nie ma czasu
Komentarz usunięty przez autora
Pewnie żadna bo stażysta który tam kopiuje artykuły na te środki nie ma czasu
Ta mapa nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i z tego co widzę nie zgadza się w żadnym kraju.
@oleeeck
źródło: comment_0wj0fzozK72g3SdbWelf8uN5jRdlVNPb.jpg
Pobierz