Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +172
#rozdajo, którego dawno nie było. Do wygrania karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
Wysokość stóp procentowych to temat chętnie podejmowany przez ekspertów, a że na wykopie siedzimy wyłącznie w eksperckim gronie, to spróbujmy przewidzieć: jaka będzie wysokość stopy referencyjnej NBP na koniec 2025 roku? Obecnie jest to 5%.
W rozdajo biorą udział osoby, które odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz zostawią plusika. Oprócz 100 zł w naszym rozdajo możecie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
12lat25cm +804
źródło: 1000012756
Pobierz

Dziewczyna: Zwolnij, boje się.
Chopak: Nie bój sie jest fajna zabawa...
Dziewczyna: Prosze zrobie wszystko jak zwolnisz.
Chopak: Dobrze, przytul mnie bardzo mocno.
Dziewczyna: Dobra, dobra ale zwolnij
(Dziewczyna go przytulila)
Chopak: Czy mogabys zciagnac moj kask bo mi przeszkadza i zalozyc na siebie
(Dziewczyna zdjela kask z jego glowy i wlozya na siebie)
Chopak: A teraz mnie pocauj i powiedz ze mnie kochasz.
Dziewczyna: Kocham Cie.
(Dziewczyna pocaowala go)
Nastpnego dnia w gazecie:
Jezeli zatrzymasz tego maila, nie podzielisz sie ta piekna historia, a nie znajdziesz szczcia w 10 najbliszych zwiazkach, nawet przez 10 lat. Dlatego wyslij ten tekst do 10 osob jak najpredzej. Jutro rano ktos Cie pokocha.
Stanie sie to rowno o 12.00. Bedzie to ktos znajomy.
Wyzna Ci milosc o 16.00. Jezeli nie rozeslesz tego, do przynajmniej 20 osob w ciagu 10 minut! NIKT JUZ CIE NIE POKOCHA!
#lancuszek
@NaPewnoNieZyd: TO PO C---A DODAWAŁ GAZU!!!1111