System.out.println jest po to, żeby zobaczyć, czy dobrze go widzi (i widzi dobrze), próbowałam dać accept();, ale wywala mi program. Próbowałam też alert.sendKey i klikać 'enter', ale tu już się pluje o typ x[
@JaTobieTyMi: @kornfan: ogarnęłam trochę inaczej. Bo alert pojawiał się jedynie przy przechodzeniu z podstrony na podstronę, to uruchamia ponownie stronę główną. Parę sekund dłużej, ale w tym przypadku te parę sekund nawet przydaje się przy odświeżaniu serwerów :)
A jaki błąd, to nie pamiętam i nie mam teraz jak sprawdzić :<
Pozytywny Sutener jest już zajęty przez bułę ale przydałaby się nowa ksywka dla talerzyka ćpanculi. To powiecie na marzący sutener czy rozmarzony sutener albo uśmiechnięty sutener? Piszcie swoje sugestie i jutro zrobimy ankietkę na nową ksywkę dla talerzyka #famemma #primemma
Jak poradzić sobie z popupem z dwoma opcjami? Chodzi o ,,czy aby na pewno chcesz opuścić stronę? Tak. Nie."
Próbowałam tak:
Alert alert = driver.switchTo().alert();
System.out.println("Alert" + alert.getText());
alert.accept();
System.out.println jest po to, żeby zobaczyć, czy dobrze go widzi (i widzi dobrze), próbowałam dać accept();, ale wywala mi program. Próbowałam też alert.sendKey i klikać 'enter', ale tu już się pluje o typ x[
A jaki błąd, to nie pamiętam i nie mam teraz jak sprawdzić :<