@mozeglupiemozenie: Przez chwilę myślałem,że to jak szybko nam miesiące mijają,ale tag #czarnyhumor mnie zmylił ;c No chyba,że to liczba zgonów wśród bezdomnych z powodu pogody ( ͡°͜ʖ͡°)
@Marmite: No właśnie chodziło mi o to, że mimo tożsamego okresu czasu - te letnie miesiące tak szybko mijają, a zimowe się strasznie dłużą... a #czarnyhumor bo nie jest to wesołe, choć paradoksalnie śmieszne ( ͡°ʖ̯͡°) - ale jeśli źle tagowałam czy coś, to sorki ( ͡º͜ʖ͡º)
@laaalaaa: Przywykłem po prostu do tego że mianem "czarny humor" określa się najczęściej żarty wyjątkowo chamskie i niesmaczne ( ͡°͜ʖ͡°) może i twoja interpretacja też pasuje, nie będę rozstrzygać
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
źródło: comment_hLWME4DIbkpIQ4QpGkEgVrZM4zXGoEQ4.jpg
PobierzPic. styczeń 2017
źródło: comment_72POXgpXJxG2ZAvjDbue5vbJhOIdzPIb.jpg
PobierzNo chyba,że to liczba zgonów wśród bezdomnych z powodu pogody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mozeglupiemozenie: subiektywną ocenę długości poszczególnych miesięcy w roku, z perspektywy dzieci młodzieży wczesnoszkolnej i gimnazjalnej.
@Sojerr: na podstawie tematyki i tego, że siedzimy na portalu dla gimbów.
@Sojerr: kij w dupie to też kalectwo
@laaalaaa:
źródło: comment_8C8nqJa4b18rIvwsDt2yonoWmThgVrP2.jpg
Pobierz@laaalaaa: ??? Niech ktoś wyjaśni