Wpis z mikrobloga

Robił ktoś ostatnio może a2 w #lublin lub #bialapodlaska lub okolicach? Bo mi w niedużej miejscowosci należącej do Word Biała podlaska krzykneli 1400 za same jazdy. Zapisuje się, płacę dostaje materiały szkoleniowe, uczę się sam, zdaje kurs w word teorię i dopiero oni mnie uczą jeździć. Trochę drogo w takim razie. Jest gdzieś w okolicach kurs na takich samych zasadach ale dużo taniej? 1200 płaciłem za b z kursem teoretycznym i wszystkim. To w takiej formie za a2 powinno być do 1000 maks. Wie ktoś coś? #prawojazdy #motocykle
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To w takiej formie za a2 powinno być do 1000 maks

@mlodybog_11: znajdziesz i pewnie za mniej tylko pytanie czego CIę tam nauczą ;) Na moto lepiej jednak dopłacić, żeby ktoś ogarnięty czegoś CIę na uczył, a nie o-----ł 20h i zabrał kasę.
  • Odpowiedz
@mlodybog_11: ja taki błąd właśnie popełniłem, poszedłem tak gdzie najtaniej to potem musiałem godziny w innym ośrodku dokupić. Dopiero tam instruktor pokazał mi mnóstwo moich błędów, które poprawiłem i dzieki temu zdałem. W Bp polecam szkołę "Olek".
  • Odpowiedz
@mlodybog_11: nie no z teoria ale ze kazdy w grupie mial B to dali materialy (ksiazke,testy na cd z aktualizacjami) i kto kiedy byl gotowy zdawal wew test aby moc jezdzic plac czyli kwestia tygodnia i ruszyly pierwsze jazdy. Nigdy nie bylo tak ze nie ma dla Ciebie gladiusa i jezdzisz jakims 125... uczyli tez rzeczy nie pod egzamin jak np. pozycja w zakrecie i zasuwales po wielkim okregu z
  • Odpowiedz
nauczyć to się sam nauczę. Nie siadam od razu na litra no i też nie będzie to moja pierwsza jazda w życiu. Ma mnie nauczyć zdać egzamin, ale nie za takie pieniądze

@mlodybog_11: ja p------ę, nie rób tego prawka, bo nie chcę spotkać Cię na drodze.

1400zł to normalna cena za kurs kat. A.
  • Odpowiedz