Aktywne Wpisy
gabonczyk +61
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
WielkiNos +96
Dla wielu kobiet siła komplementowania drugiej kobiety jest odwrotnie proporcjonalna do jej atrakcyjności.
#plussize #przemysleniazdupy #logikarozowychpaskow
#plussize #przemysleniazdupy #logikarozowychpaskow
Pewnie wyjdzie na to, że będę musiał zapłacić ten hajs, a za miesiąc znowu będą chcieli następną zapłatę. Mam wrażenie, że nawet jak jutro sprawa się rozwiąże, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że w piątek wpiszą mnie do KRD... Da się przed tym jakoś zabezpieczyć? W sensie, jutro manager fjutnessu mi powie, że sprawa załatwiona i w piątek jeb KRD. Jest jakieś pismo, że jak coś takiego się zdarzy to jej się w #!$%@? oberwie a mnie po prostu wypiszą?
#prawo #pomocy #niewiemjaktootagowac #silownia #truestory
@Maglev miałem ostatnie zajęcia z prawa do lat temu, nic nie pamiętam
Ręce mi opadają, że ta gównofirma nie jest w stanie nic zrobić przez okres 3 miesięcy. Też jacyś "ważni" ludzie z centrali z wawy dzownili, że oni to załatwią i
Jeśli nie dostawałeś wezwania do zapłaty, to zanim wpiszą do KRD muszą je wystawić i poczekać. Wstawienie od razu do KRD tuż po minięciu terminu płatności moim zdaniem jest zagraniem, żebyś zapłacił od razu (straszak).
Poza tym bezpodstawny wpis może być podstawą do pozwu i odszkodowania.
W ogóle to warto udać się do
Co do samej sprawy ja bym ich pozwał o te nienależnie pobrane siano, a na samo wezwanie odpisał z załączeniem ksera z podpisem menedżera, że złożyłeś wypowiedzenie