Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja dodam od siebie że shift+g to zaawansowane rzucanie granatu (z ACE'a), a ctrl+g to zmiana rodzaju granatu. Jak by komuś nie działało menu ACE to trzeba zmienić przyciski, mi nie działało i zmieniłem na spacje i ctrl+spacja.
  • Odpowiedz
  • 1
@Madin5 Fajna inicjatywa, dam plusa i może jak zoorganizuje wiecej czasu to chętnie się dołączę bo w arme wspominam bardzo miło ale nie było z kims grać :)
  • Odpowiedz
Oraz zaraz na starcie włóżcie sobie stopery do uszu, bo przy dłuższym prowadzeniu ognia będziecie słyszeć tylko pisk. I zbindujcie sobie rzut granatem na 2xG, missclicki się zdarzają : D
  • Odpowiedz
@Madin5: To tutaj masz IP: 51.255.199.201 jak trzeba. Kanały zrobiłem, na prywatnej wysyłam klucz uprawnień. No i chcę grać następnym razem, haha. Sam z grupy SNAFU jestem gdzie tylko najlepsze Zeusy graliśmy. (ale nie gramy od pół roku xD)
  • Odpowiedz
Proszę wszystkich by na teamspeak ustawili sobie nick ze steam oraz w nawiasie nick z wykopu, czyli np: "Madin (Madin5)" dla łatwiejszej organizacji.

@Madin5: A jak mi się sam nick z wykopu cały nie mieści, nie mówiąc razem z drugim nickiem? xD
  • Odpowiedz