Aktywne Wpisy

Imperator_Wladek +328
p0melo +6
#pracbaza #programowanie #pracait #inwestycje #finanse #warszawa #gospodarka
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%

Panowie, problem jest. Komputer mi się nie załącza. Wciskam power i nic, nawet dźwięku głośniczka systemowego nie słychać. Rozbebeszyłem kompa i jak naciskam POWER to widać, że zasilacz startuje + wiatrak na procesorze + wiatrak na karcie graficznej (wszystkie 3 startują po czym się zatrzymują, i tak w kółko = wygląda to tak jakby zasilacz chciał, a nie mógł). Zasilacz dobry OCZ (ma nie więcej jak 3 lata). Czy może to być problem z przyciskiem POWER? Jakies sugestie?
@drastx: oby nie, bo z mamoną kiepsko, a kompa potrzebuje :)
@Bimbermaeister: dzięki, nareszcie mogę się cieszyć niedzielą :)
@FilipChG: było mówić, dawno było po kłopocie, a tak to grzebałem w necie za jakimiś poradami. Swoją drogą często się zdarzają takie zawiechy, że aż biosa trzeba resetować? Orientujesz się?