Wpis z mikrobloga

@Matis121: Osobiście posiadam v8m i jeżeli nie gra się na poziomie semi-pro to daje radę w 100%. Ale radziłbym na allegro poszukać bo można jeszcze taniej dorwać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Klepson A wiesz może czy te wszystkie A4 techy v+numerek różnią się tylko kształtem i wyglądem? Bo ta v8m ma takie rozjazdy po bokach i nie wiem czy by mi to pasowało.
  • Odpowiedz
@jakifreak: Ja mam golda, w dodatku gram tylko na weekendach, więc nie opłaca mi się wydawać ponad stówkę na tego rivala. Teraz mam jakiegoś CM Storma kupionego razem z klawą, ale padł scroll i muszę coś zakupić nowego.
  • Odpowiedz
@Matis121: Nie wiem jak reszta tych myszek z serii bloody, ale do tych rozjazdów można się szybko przyzwyczaić pozostaje zasadnicza kwestia czyli rozmiar twojej dłoni bo w sumie do największych myszka nie należy, ale to musisz już sam ocenić.
  • Odpowiedz
@Matis121: kup jak człowiek taniutkie g102 logitecha i tyle, nie interesuj się w ogóle jakimiś a4techami z sensorami, które są zwyczajnie wadliwe, sensor mercurego od logitecha jest naprawde świetny - na poziomie pixarta 3366/60, który masz w najlepszych myszkach gamingowych.
  • Odpowiedz