Aktywne Wpisy
OVHcloud +158
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +35
Mam 31 lat - jak nie teraz, to kiedy? (czy może jednak odłożyć na emeryturke i nadal jeździć padłem? :<)
#pieniadze #finanse #dzialalnoscgospodarcza #samochody #motoryzacja #kredyt #kiciochpyta
@jaceks653: nie Mkę, ale dość mocno poleciałem z opcjami. Silnik na golasie to 220k jeśli dobrze pamietam. Choć gdybym był bezdzietnym singlem, to bez zawachania brałbym m2. :)
@m4rk: nie jeżdzę codziennie, mam całkiem fajne auto - po prostu chce coś bardziej agresywnego z większą mocą. moje obecne auto ma 190km i przy nocnych jazdach mam apetyt na dużo więcej. Poza tym chcę trochę technologii - automatyczna klapa z tył, adaptacyjne reflektory, headup i bardzo dobre audio.
czemu mając takie możliwości kupować używkę? u----i są dla biedaków nawet te co kosztują 200k