Aktywne Wpisy
deepblue_ +767
Mój dziadek za 80 tysięcy złotych kupił nową Toyotę Yaris z salonu, tylko po to, by nią nie jeździć "bo mu porysują". I nadal jeździ swoim starym gratem, a yariska stoi w garażu nie ruszona od zakupu.
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
Tywin_Lannister +242
Rzygać mi się chce przez te dwa nagrania. Natknąłem się na obydwa w krótkim odstępie czasu podczas przeglądania wykopu.
Na pierwszym nagraniu dwie młode Ukrainki, zapytane przez jakiegoś polskiego cucka-białorycerza, mówią, że nie rozumieją, dlaczego poza Ukrainkami i ukraińskimi dziećmi, do Polski uciekli też ukraińscy mężczyźni. Zadają sobie pytanie, dlaczego uciekli oni przed wojną zamiast zostać na Ukrainie i walczyć.
Na drugim nagraniu widzimy zapis z GoPro ukraińskiego żołnierza, który został i
Na pierwszym nagraniu dwie młode Ukrainki, zapytane przez jakiegoś polskiego cucka-białorycerza, mówią, że nie rozumieją, dlaczego poza Ukrainkami i ukraińskimi dziećmi, do Polski uciekli też ukraińscy mężczyźni. Zadają sobie pytanie, dlaczego uciekli oni przed wojną zamiast zostać na Ukrainie i walczyć.
Na drugim nagraniu widzimy zapis z GoPro ukraińskiego żołnierza, który został i
@Lord_Hunter: na własną rękę.
@Danny33 Serio nie skumał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
to cię nie rozumiem
1) twierdzisz że to nie kwestia wykopka i #rozowypasek xD
2) nie jest to również opcja iż wystarczy wyjść z piwnicy
3) to nie jakaś akcja dziwna
oświeć zatem?
@Danny33 koles z takim rozumowaniem jedyne co mogl ogarnac to konto premium na ruchacze.net